932 041 041

Compra online 

Condicions generals de compra online

 • Condicions generals de compra online

  El fet d'adquirir un producte a través de les botigues online d’FGC, implica l'acceptació expressa per part del consumidor de totes i cadascuna de les Condicions Generals, especificades en cada una d’elles.

   

  Les activitats tenen unes Condicions Generals específiques, les quals es poden consultar en els següents apartats:

 • En el moment de fer la compra online regulada en aquestes condicions, comportarà automàticament l'acceptació per part del comprador de totes i cadascuna de les Condicions General i específiques.

 • 1. Procés de compra i bescanvi de productes

  Cap compra no es considerarà en ferm i, per tant, efectuada fins que no estigui pagada al 100% i s'hagi rebut la confirmació expressa del pagament (on constarà el total dels productes adquirits així com el seu import).

  El document que acredita la compra és el justificant de confirmació de la compra que rebrà el client, el qual haurà de conservar com a comprovant d'allò adquirit i per, si és el cas, poder realitzar el bescanvi dels serveis adquirits als diferents punts de recollida que seran concretats segons el tipus de producte adquirit.

 • 2. Prestacions incloses amb el preu

  S’entenen incloses en el preu dels productes les prestacions que específicament estiguin concretades en la compra. Per tant, no s'inclourà tot allò que no estigui específicament detallat com a inclòs en la descripció de productes adquirits que es rebrà en la confirmació de la compra.

 • 3. Cancel·lacions

  Es contemplen les polítiques de cancel·lació segons tipologia dels productes. Es poden consultar a: estacions hivern, estacions estiu, trens turístics o parc astronòmic, segons correspongui.

 • 4. Responsabilitats

  FGC respondrà per l'incompliment de les obligacions que li corresponen, en relació amb els diferents serveis contractats a través de les botigues online. Quan els defectes/incompliments siguin imputables al consumidor, a l'agència venedora o a l'establiment, FGC no es farà responsable dels mateixos, quedant eximit de la responsabilitat indicada. FGC es reserva el dret a modificar o suspendre les activitats programades si per raons de seguretat, segons el criteri d'FGC, fos necessari o si per qualsevol altra causa no fos possible la realització, en aquests casos, no operarà la responsabilitat d'FGC indicada anteriorment.

 • 5. Empresa

  L'empresa que efectua la venda és FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, amb NIF Q0801576J i amb domicili fiscal a C/ dels Vergós, 44 Barcelona.

   

  En el cas de Vallter, l’empresa que efectua la venda és Vallter S.A, amb domicili 17869 de Setcases (Girona), C/ Pla de Morens S/N, i NIF A17015165 i en el cas de Boí Taüll l’empresa és Actius de Muntanya, S.A, amb domicili a 08017 de Barcelona, C/ dels Vergós, 44 amb NIF A08141897.

 • 6. Tractament de dades de caràcter personal

  La finalitat d’aquestes dades és la gestió de la venta de productes nominals i paquets turístics. Podeu consultar la política de privacitat en aquesta pàgina.

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.