932 041 041

Compra online 

Condicions generals de compra online

 • CONDICIONS GENERALS DE COMPRA ONLINE

 • El fet d'adquirir un producte a través de les botigues online d’FGC, implica l'acceptació expressa per part del consumidor de totes i cadascuna de les condicions generals d’ús, especificades en cada una d’elles.

  Les activitats següents tenen unes condicions específiques, les quals es poden consultar en els següents enllaços: 

  - Per a compres de forfets de temporada

  - Per a compres de forfets i serveis de les estacions d'esquí

  - Per a compres d’activitats d’estiu

  - Per a compres de bitllets del Cremallera i zona d’acampada de Vall de Núria

  - Per a compres del Tren dels Llacs

  - Per a compres del Tren del Ciment

  - Per a compres del Parc Astronòmic del Montsec

  En el moment de fer la compra online regulada en aquestes condicions, comportarà automàticament l’acceptació per part del comprador de totes i cadascuna de les condicions generals i específiques.

    

  1. Procés de compra i bescanvi de productes:

  1.1 Cap compra no es considerarà en ferm i, per tant, efectuada fins que no estigui pagada al 100% i s’hagi rebut la confirmació expressa del pagament (on constarà el total dels productes adquirits així com el seu import). 

  1.2. El document que acredita la compra és el justificant de confirmació de la compra que rebrà el client, el qual haurà de conservar com a comprovant d’allò adquirit i per, en el seu cas, poder realitzar el bescanvi dels serveis adquirits als diferents punts de recollida que seran concretats segons el tipus de producte adquirit.

   

  2. Prestacions incloses en els preus: 

  S’entenen incloses en el preu dels productes les prestacions que específicament estiguin concretades en la compra. Per tant, no s'inclourà tot allò que no estigui específicament detallat com a inclòs en la descripció de productes adquirits que es rebrà en la confirmació de la compra.

   

  3. Cancel·lacions: 

  Compres de serveis de lliure elecció durant la temporada en curs:

  Per les compres a les botiges on-line es podrà exercir el dret d’anul·lació i desistiment de la compra de serveis no utilitzats, es podrà sol·licitar la cancel·lació gratuïta, prèviament a la utilització dels serveis i sempre que sigui sol·licitada en una data màxima de fins a 2 dies posteriors a la data de compra. En cas contrari, no s’acceptarà cancel·lació.

  No es contempla cap altre tipus de cancel·lació més enllà del que estigui previst en cada moment en les condicions generals d’ús de cada prestació de servei.

  Per a sol·licitar la cancel·lació de la compra, cal enviar un correu electrònic a les estacions indicant el número de localitzador, l’import de la compra i les dades del titular, dintre del termini indicat.


  Compres de serveis amb data
  :

  Vallter: els forfets es poden cancel·lar fins a les 23 h del dia abans de la data de validesa, a partir d'aquesta hora no es farà cap devolució.
  En el cas dels forfets de 2 dies consecutius amb data, no es pot retornar un dia sol, un cop utilitzat ja no permet cap tipus de retorn.

  Vall de Núria: es pot cancel·lar fins a les 23 h del dia abans de la data de validesa, a partir d'aquesta hora no es farà cap devolució.

  Zona d’acampada: No s’admeten cancel·lacions.

  No es contempla cap altre tipus de cancel·lació més enllà del que estigui previst en cada moment en les condicions generals d’ús de cada prestació de servei.

  Per a la cancel·lació de la compra, s'ha de fer a través de l'Àrea de Clients a l'apartat de l'Historial de comandes. Anant sobre el bitllet concret i clicant a Veure detalls. Si estàs dins del període establert tindràs l’opció de fer la devolució.

  Tren del Ciment: Es pot cancel·lar fins a 2 dies abans de la data de validesa, a partir d’aquest moment no es farà cap devolució. Per a sol·licitar la cancel·lació de la compra, cal enviar un correu electrònic a les estacions indicant el número de localitzador, l’import de la compra i les dades del titular, dintre del termini indicat: Tren del Ciment: [email protected] – 932 041 041

   

   4. Responsabilitats:

  FGC respondrà per l'incompliment de les obligacions que li corresponen, en relació amb els diferents serveis contractats a través de les botigues online. Quan els defectes/incompliments siguin imputables al consumidor, a l'agència venedora o a l'establiment, FGC no es farà responsable dels mateixos, quedant eximit de la responsabilitat indicada. FGC es reserva el dret a modificar o suspendre les activitats programades si per raons de seguretat, segons el criteri d'FGC, fos necessari o si per qualsevol altra causa no fos possible la realització, en aquests casos, no operarà la responsabilitat d'FGC indicada anteriorment. 

   

  5. Empresa

  L'empresa que efectua la venda és FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, amb NIF Q0801576J i amb domicili fiscal a C/ dels Vergós, 44 Barcelona.

  En el cas de Vallter, l’empresa que efectua la venda és Vallter S.A, amb domicili 17869 de Setcases (Girona), C/ Pla de Morens S/N, i NIF A17015165 i en el cas de Boí Taüll l’empresa és Actius de Muntanya, S.A, amb domicili a 08017 de Barcelona, C/ dels Vergós, 44 amb NIF A08141897.  

   

  6. Tractament de dades de caràcter personal

  La finalitat d’aquestes dades és la gestió de la venta de productes nominals i paquets turístics. Podeu consultar la política de privacitat en aquesta pàgina.  

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.