932 041 041

Agències de Viatge 

Professionals i Grups

 • Agències de viatge

  A tots els professionals turístics: tenim el producte a mida per als vostres clients!

  Agències de viatges majoristes, minoristes, receptius i Tour Operadors i tots els professionals que comercialitzeu producte turístic: us donem la benvinguda des del departament comercial d'FGC Turisme.

   

  Des del departament de vendes vetllem perquè aquelles agències que estiguin interessades a comercialitzar els productes i serveis de les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot, Port Ainé i Boí Taüll, els trens turístics Cremallera de Montserrat, Tren del Ciment, Tren dels Llacs i el Parc Astronòmic Montsec disposin dels manuals de vendes, tarifaris i documentació de recurs per a l'elaboració dels seus catàlegs de venda i confecció de prodcute turístic a mida. Tot seguit us facilitem la documentació més actual de tarifes de venda i portfoli.

   

  Si el que voleu és contractar producte combinat a les nostres explotacions turístiques (paquets tot inclòs, activitats etc), haureu de contactar amb les nostres agències homologades per a la comercialització. Aquestes agències empaqueten producte propi proveït per FGC (bitllets de transport, forfets, lloguer de material d'esquí i muntanya) amb activitats, allotjament i d'altres serveis proveïts per altres establiments del territori. Son especialistes i especialitzades i us donaran el millor assessorament per a confeccionar paquets turístics que s'adaptin a les necessitats dels vostres clients. 

   

  Directori d'agències Homologades per a la Comercialització de Productes i Serveis d'FGC 

   

   

  Trobareu el contacte de cada explotació turística al panell inferior.

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.