932 041 041

ca

Forfets de Temporada Grup FGC 

Condicions de venda i lliurament

 • Condicions relatives a la comercialització, entrega i aplicació de tarifes dels abonaments de temporada del Grup FGC

  Tot el que has de saber a l'hora de comprar el teu forfet de temporada de qualsevol de les estacions del Grup FGC 

  Sobre les TARIFES

  • Tarifa de promoció fins el 2/12/2018

   

  Descomptes per compra anticipada: S'aplicarà la tarifa bonificada a tots aquells forfets comprats i pagats fins a data 02/12/2018 a les 23:59:59 en modalitat física o online.

   

  • Tarifes especials forfets familiars

   

  Forfets per a families nombroses i monoparentals: Tots els membres es beneficiaran d'un descompte sobre la tarifa PVP del forfet d'un 10% no acumulable amb altres promocions. S'haurà de justificar la condició de membre de familia nombrosa presentant el carnet vigent expedit per la Generalitat de Catalunya en el moment de sol·licitar el forfete. Els descomptes s'apliquen per membre a partir del primer forfet, no és necesari que adquireixin el forfet tots els membres d'una familia per gaudir del descompte individual.

   

   

  Sobre VARIANTS FORFETS LA MOLINA + GRUP FGC:

   

  • Forfet Laborables: Abonament de temporada pper dies laborables que seran vàlids de dilluns a divendres a excepció dels inclosos en els períodes de vacances del Pont de la Constitució-Immaculada (del 6 al 9 de desembre de 2018) i Nadal-Reis (del 25 de desembre de 2018 al 6 de gener de 2019) i que a partir del dia 01/03/2019 seran vàlids també els dissabtes i diumenges, excepte el producte de laborables 1 dia.

   

  • Forfet de Diumenges: Abonament utilizable només els diumenges de toda la temporada.

   

  Sobre l'ENTREGA DE FORFETS

   

  S'entregaran els forfets en les oficines centrals de cada estació en la que s'hagi comprat el forfet. En cas que es vulgui realitzar algun canvi o modificació expressa caldrà dirigir-se via correu electrònic a [email protected] o bé contactar directament amb les oficines de l'estació de referència.

   

   

  Sobre la VENDA, MODIFICACIÓ o DESISTIMENT de la compra

   

  Consulti les condicions generals aplicables a comerç electrònic en l'apartat de preguntes freqüents de cada un dels sites del Grup FGC.

   

   

Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.