932 041 041

Portfoli Hivern 

Professionals i grups

 • A tots els professionals turístics; tenim el producte a mida per als vostres clients!

   

  Agències de viatges majoristes, minoristes, receptius i tour Operadors i tots els professionals que comercialitzen producte turístic. Us donem la benvinguda des de Central de Reserves i departament comercial de FGC Turisme.

   

  Des de la nostra Central de Reserves i departament de Vendes vetllem a diari perquè aquelles agències que estiguin interessades en comercialitzar els productes i serveis de les estacions del Grup FGC disposin dels manuals de vendes, tarifaris i documentació de recurs per a l'elaboració dels seus catàlegs de venda i confecció de producte turístic a mida.

   

  Les estacions de La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter 2000 i Boí Taüll ofereixen més de 150 km esquiables i més de 100 activitats per a tothom. 6 experiències d'alta muntanya inoblidables.

   

  A continuació facilitem la documentació més actual i oficial de tarifes de venda i porfoli. Si necessiteu més informació o teniu qualsevol dubte, poden posar-vos en contacte amb el Departament de Vendes a través del següent formulari:


  Escriu els teus dubtes, peticions o suggeriments. El nostre equip de Central de Reserves i el Departament de Vendes es posaran en contacte amb tu.

 • Escriu els teus dubtes, peticions o suggeriments. El nostre equip de Central de Reserves i el Departament de Vendes es posaran en contacte amb tu

  Formulari de contacte

  Tria un tema *
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.