932 041 041

Anuncia't amb nosaltres 

Espais publicitaris

 • Tot un món d'espais publicitaris a disposició dels anunciants a les destinacions turístiques gestionades per FGC Turisme

   

  FGC Turisme és un dels primers operadors turístics de Catalunya. Mitjançant aquesta divisió de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya es gestionen i promocionen diferents destinacions turístiques d’alta muntanya. Estan distribuïdes per tota Catalunya: des del Pirineu Oriental, amb destinacions com La Molina, Vall de Núria i Vallter, al Pallars Sobirà amb Espot i Port Ainé i a l'Alta Ribagorça amb Boí Taüll.

   

  FGC Turisme també arriba a indrets tant característics de la nostra cultura com al espai singular de la muntanya de Montserrat, a la qual s’hi accedeix mitjançant el Cremallera i funiculars de Montserrat. A més, FGC Turisme  gestiona trens turístics com el Tren dels Llacs que uneix l’estació de Lleida - Pirineus, a la ciutat de Lleida, amb La Pobla de Segur amb un tren que transporta els viatgers al passat en un entorn idíl·lic. També el Tren del Ciment, a l’Alt Llobregat, que cobreix la ruta que històricament unia la fàbrica de ciment Asland a Castellar de n’Hug amb Guardiola de Berguedà.

   

  Més de 2 mil·lions de visitants anuals i una repercussió mediàtica valorada en més de 30MM € són algunes de les magnituts que destaquen entre les moltes que trobarà detallades al document adjunt. No ho dubti; les explotacions turístiques de FGC Turisme constitueixen un gran aparador per la seva empresa o client.

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.