932 041 041

Portfoli Estiu 

Professionals i grups

 • A tots els professionals turístics; tenim el producte a mida per als vostres clients!

   

  Agències de viatges majoristes, minoristes, receptius i Esdeveniments i tots els professionals que comercialitzen productes turístics, us donem la benvinguda des de la Central de Reserves i el departament comercial de FGC Turisme.


   
  Des de la nostra Central de Reserves i departament de Vendes vetllem cada dia perquè aquelles agències que estiguin interessades en comercialitzar els productes i serveis de les estacions de La Molina, Vall de Núria, Espot i Port AinéVallter 2000 i Boí Taüll disposin dels manuals de vendes, tarifaris i documentació de recurs per l'elaboració dels seus catàlegs de venda i confecció de producte turístic a mida.


   
  Durant les temporades de primavera i estiu, totes les nostres estacions ofereixen activitats d'aventura i en la naturalesa i els trens turístics com el Cremallera de Montserrat, el Tren dels Llacs o el Tren del Ciment organitzen múltiples visites dirigides a tot tipus de públic.


   

  A continuació us facilitem la documentació més actual i oficial i tarifes de venda i portfoli. Si necessiten més informació o tenen qualsevol dubte, poden posar-se en contacte amb el Departament de Vendes a través del següent formulari:

 • Escriu els teus dubtes, peticions o suggeriments. El nostre equip de Central de Reserves i el Departament de Vendes es posaran en contacte amb tu

  Formulari de contacte

  Tria un tema *
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.