Forfet de Temporada Esquí de Muntanya FGC
Esquí de Muntanya a FGC
Ara 160€
Atenció Comercial932 041 041
932 041 041

Esquí de Muntanya a FGC

Coneix la nova proposta per als amants de l'esquí de muntanya a les estacions d'FGC 
 • Itineraris abalisats d'esquí de muntanya

  Fins a 21 itineraris abalisats a les estacions d'esquí i muntanya d'FGC per a la pràctica específica de l'esquí de muntanya us esperen aquesta temporada

  Remuntadors Inclosos

  Amb el nou forfet d'esquí de muntanya tens dues pujades diàries incloses amb qualsevol dels remuntadors de les estacions d'esquí i muntanya d'FGC. També el tren Cremallera de la Vall de Núria!

  Forfet amb avantatges

  Amb el nou forfet d'esquí de muntanya de temporada d'FGC podràs gaudir d'un munt d'avantatges i descomptes a les estacions i a establiments col·laboradors del territori

  Preguntes freqüents? Les responem!

  Veure més
  Serà necessari forfet per poder fer esquí de muntanya a les pistes?
  No, si bé FGC planteja aquesta proposta a totes aquelles persones practicants de l'esquí de muntanya i el freeride l'opció d'adquirir un forfet per a complementar les pujades de forma autònoma pels circuits de l'estació
  El forfet d'esquí de muntanya inclou assegurança?
  No, FGC recomana als usuaris practicants d'aquestes disciplines federar-se amb la FEEC o la FCEH i assegurar-se amb els seus productes vinculats. A més, pels federats, FGC planteja un descompte d'un 20% sobre el preu del forfet de temporada d'esquí de muntanya
  Hi ha forfet de dia d'esquí de muntanya?
  No, per ara la proposta és un forfet de temporada.
  On puc consultar l'estat dels circuits?
  A l'infoneu web de cada estació d'esquí informarem diàriament de l'estat dels circuits
  Teniu lloguer de material específic i feu cursos?
  Consulteu directament al telèfon d'atenció al cient de cadascuna de les estacions. Hi ha diverses escoles que ofereixen aquests serveis
 • Descobreix el que t'ofereix cada estació

  Una nova proposta a les estacions d'FGC que contempla la creació d'un nou forfet i l'abalisament i preparació de fins a 21 itineraris d'esquí de muntanya.

  A continuació, trobareu els diferents itineraris de skimo que hi ha a les estacions d'FGC. Si feu clic al botó "Descarrega't el track" podreu accedir, a través del perfil de Wikiloc FGC Turisme Outdoor, a la ressenya completa que inclou el descriptiu de la ruta, dades tècniques, fotografies i l'arxiu descarregable del "track" que podreu fer servir per guiar la vostra activitat. 

   

   

                     

                

 • Esquí de muntanya a LA MOLINA

  La Molina, estació degana dels esports d'hivern a la península, és també un dels centres hivernals on es practica més l'esquí de muntanya de Catalunya. Els seus relleus arrodonits, la seva gran extensió de muntanya i els seus itineraris són ja reconeguts per la comunitat esquiadora. Una estació ideal per l'skimo "atlètic" i amb unes vistes impressionants.

   

  Descarrega't els tracks que vulguis seguir i una aplicació de geoposicionament al teu dispositiu mòbil per a poder seguir l'itinerari, fica pells i amunt!

   

  • Itinerari VILALTA

   Punt Inici: Base TC El Llac 1.652m

   Punt Arribada: Cap de Comella 2.076m

   Desnivell (+): 424m

   Longitud: 4.108m

   Dificultat: Mitjana

   Innivació amb canons: No 

   Temps estimat de pujada: 1h 30'

    

    

   Tot i que el recorregut transcorre pel cor de l’estació d’esquí, tindrem la sensació d’estar pujant per un bosc perdut del Pirineu

    

   Itinerari variat que recorre la cara nord de Cap de Comella. Comença per la pista Volta Muntanya Sagrada i a l'alçada del Llac La Molina, deixem la pista i agafem una traça que, per dintre del bosc, ens portarà al Cap de Comella, on s'acaba l’itinerari. Tot i que el recorregut transcorre pel cor de l’estació d’esquí, tindrem la sensació d’estar pujant per un bosc perdut del Pirineu.

    

   L’ascensió, tot i ser una mica més tècnica que l’itinerari de l’Alabau, és ideal per iniciar-se dins del món de l’esquí de muntanya.

  • Itinerari LA TOSA

   Punt Inici: Base TC El Llac 1.652m

   Punt Arribada: Tosa d'Alp - Niu de l'Àliga 2.525m

   Desnivell (+): 870

   Longitud: 4000

   Dificultat: mitjana

   Innivació amb canons: No 

   Temps estimat de pujada: 3 h

    

    

   En els més de 4 km de recorregut podrem gaudir d'una autèntica ascensió amb esquís de muntanya fins al cim de la Tosa d'Alp, punt culminant de l'estació de muntanya de La Molina a 2.537 m a les portes del Parc Natural del Cadí Moixeró.

    

   L'itinerari, de 4 km de llargària, comença per la pista del Llac. Continuarem, un curt tram per la pista Olímpica fins a trobar la traça que surt a la dreta. Aquesta ens portarà fins al punt més alt de l'estació, la Tosa d'Alp, lloc on finalitza l'itinerari.

    

   Durant el recorregut trobarem zones planes, trams de bosc amb conversions i terreny obert amb pendents suaus i no tan suaus. Les bones vistes estan garantides i amb una mica de sort, podrem gaudir de la companyia d'algun isard.

  • Itinerari ALABAU-TORRENT

   Punt Inici: Base TSD Alabau 1.830m

   Punt Arribada: Cap de les Costes de l'Huguet 2.199m

   Desnivell (+): 369

   Longitud: 5238

   Dificultat: baixa

   Innivació amb canons: No 

   Temps estimat de pujada: 1h 30'

    

    

   Aquest itinerari recorre la part més oriental de l’estació d’esquí de la Molina. Té una distància i un desnivell, ideal per iniciar-se dins el món de l’esquí de muntanya.

     

   El recorregut comença al costat del telecadira Alabau. La primera part de l'itinerari és bastant plana, fins a arribar al Clot de l'Hospital. Aquest punt el pendent augmenta progressivament, sense ser mai molt fort. Aquest és un tram ideal per perfeccionar les conversions.

    

   L'itinerari en tot moment transcorre per un terreny obert sense arbres. Aquest fet ens permet gaudir d'unes fantàstiques vistes de la Cerdanya i el Ripollès. Passat aquest punt arribem a la part final de la pujada, on la inclinació disminueix. Per un suau pendent arribem al cap d'amunt del Torrent Negre, punt a on finalitza aquest itinerari.

 • Galeria d’imatges de La Molina

 • Esquí de muntanya a VALLTER

  Vallter és el bressol de l'alpinisme català i també una de les grans escoles d'esports hivernals del principat. La seva situació, el refugi d'UlldeTer i el cercle de Morens configuren un espai ideal per a la pràctica de multitut d'esports d'hivern i entre ells l'esquí de muntanya. 

   

  Descarrega't els tracks que vulguis seguir i una aplicació de geoposicionament al teu dispositiu mòbil per a poder seguir l'itinerari, fica pells i amunt!

   

  • Itinerari EL BAC

   Punt Inici: Pla de Morens - Nucli Estació 2.150m

   Punt Arribada: Cafeteria Marmotes 2.535m

   Desnivell (+): 385

   Longitud: 3100

   Dificultat: baixa

   Innivació amb canons: si/no 

   Temps estimat de pujada: 1h 

    

    

   Itinerari per la zona del bac de l'estació que ens portarà fins l'antig refugi d'ull de ter, i d'aquí a les Marmotes a 2.535mts

    

   Itinerari variat que surt de la base de l'estació, al costat del Tq de Barquins. D'aquí ens endisem cap al bosc del Bac prop de la traça del TQ.Un cop sortim del bosc, encarem la pemdent constan entre les pistes Jordi Pujol i Estadi per arribar a creuar el Telesquí just en el punt on els dos telesquís es separen. D'aquí encarem cap a sud per trobar les runes de l'antig refugi d'Ull de Ter.

    

   En aquest punt es gaudeix d'una impressionant vista: el mar mediterrani al fons i els pics del Gra de Fajol i de Bastiments just davant nostra. Agafem direcció oest i arribem fins a la cafeteria d'alçada Marmotes per prendre un merescut refrigeri.

  • Itinerari CLOTS DE LA BASSA

   Punt Inici: Pla de Morens - Nucli Estació 2.150m

   Punt Arribada: Cafeteria Marmotes 2.535m

   Desnivell (+): 385

   Longitud: 2500

   Dificultat: baixa

   Innivació amb canons: si/no 

   Temps estimat de pujada: 45'

    

    

   Itinerari per la zona del Clot de l'estació, que ens portarà a la base del Pla de la regalèssia i d'aquí fins a les Marmotes a 2.535mt

    

   Itinerari que surt de la base de l'estació, just al costat del TC de 4 places. D'aquí, voregem el darrer tram de la pista Jordi Pujol, ens desviem cap a l'esquerra per arribar a la bassa passant pel llit del riu. Un cop deixem la bassa a la nostra esquerra, seguim la traça per la base del Pla de la Regalèssia i Esquena d'Ase sense deixar mai de vista les pistes de l'estació.

    

   El darrer tram ens trobem l'ascens de la pala de la Mort, el tram més difícil degut al fort pendent però que un cop superat té la satisfacció de poder gaudir d'una espectacular vista de tot el Circ de Morens. Uns darrers metres i arribem a la cafeteria d'alçada de les Marmotes.

  • Itinerari ENRIC PLANELLA

   Punt Inici: Aparcament Pastuira 1.959m

   Punt Arribada: Cafeteria Marmotes 2.535m

   Desnivell (+): 576

   Longitud: 3100

   Dificultat: mitjana

   Innivació amb canons: no 

   Temps estimat de pujada: 1h 30'

    

    

   Itinerari per la zona del Xalet seguint el camí vell de Núria

    

   Itinerari que surt del costat del TC Enric Planella a la cota 1,959 mts en direcció cap al riu. Voregem el riu fins a arribar al refugi del CEC. Seguim paral·lels a la pista del Xalet i sense perdre de vista el riu arribem a sota les runes de l'antic refugi.

    

   En aquest punt agafem direcció al Coll de la Marrana. Un cop a l'estació meteorològica seguim fins a arribar a la cafeteria d'alçada de Les Marmotes just per sota les canals del Bastiments.

  • Itinerari CAMÍ VELL

   Punt Inici: Aparcament Pastuira 1.959m

   Punt Arribada: Cafeteria Marmotes 2.535m

   Desnivell (+): 576

   Longitud: 2500

   Dificultat: mitjana

   Innivació amb canons: no 

   Temps estimat de pujada: 1h 15'

    

    

   Itinerari per la zona del Xalet refugi del CEC que ens porta des de la cota 1.959 a Marmotes 2.535mts

    

   Itinerari que surt de la cota 1.959mts just al costat del TC Enric Planella. D'aquí seguim pel lateral de la pista del Xalet fins al Pla Carli.

    

   En aquest moment seguim en direcció al Coll de la Marrana just per la falda del Grà de Fajol. Un cop arribats a l'estació meteorològica seguim per sota la carena del Bastiments fins a la cafeteria d'alçada Les Marmotes.

 • Galeria d’imatges de Vallter

 • Esquí de muntanya a VALL DE NÚRIA

  Núria, un centre neuràlgic de l'activitat hivernal a Catalunya des de fa més de 100 anys. Avui dia, un punt de partida de nombroses rutes d'esquí de muntanya per a tots els nivells i tipologies; travesses de diversos dies, activitats atlètiques i d'esquí alpinisme com l'Olla de Núria i mítiques com la Núria - Vallter - Núria. La nostra proposta és d'uns itineraris de dificultat mitja baixa ideals per a la iniciació en aquest esport.

   

  Descarrega't els tracks que vulguis seguir i una aplicació de geoposicionament al teu dispositiu mòbil per a poder seguir l'itinerari, fica pells i amunt!

   

  • Itinerari LES CREUS

   Punt Inici: Telesquí de la Cabana (1.964m)

   Punt Arribada: Estació sup. telecadira de la Pala (2.254m)

   Desnivell (+): 290

   Longitud: 1850

   Dificultat: mitja/baixa

   Innivació amb canons: si / variant de neu netural 

   Temps estimat de pujada: 45'

    

    

   Pujada per la pista de Les Creus, amb petites variants per passar les zones més dretes (en funció de la neu). Bon mirador de la Coma de l'Embut i zona del Puigmal

    

   Itinerari que busca vèncer el desnivell de la Pala, passant pel marge dret del vessant més obert, permetent-nos gaudir d'unes vistes obertes cap a la vall.

    

   Un cop passat l'Alberg Pic de l'Àliga girarem cap a la part superior del bosc de la Verge per finalitzar a l'estació superior del telecadira. L'única dificultat de l'itinerari rau a superar els murs més drets de la pista, que si les condicions ho permeten, es poden superar fàcilment amb petites variants pel marge de la pista.

  • Itinerari MULLERES

   Punt Inici: Telesquí de la Cabana (1.964m)

   Punt Arribada: Estació sup. telecadira de la Pala (2.254m)

   Desnivell (+): 290

   Longitud: 1130

   Dificultat: mitja

   Innivació amb canons: si / variant neu natural 

   Temps estimat de pujada: 45'

    

    

   Pujada per la pista de Mulleres, enfilant el mur final pel bosc de la Mona (en funció de la neu). Bones vistes a les valls de Noufonts i Noucreus.

    

   Alternativa per accedir a la part superior de l'estació pel vessant més al nord i directe. El primer tram el farem directe pel marge de la pista amb un pendent acusada.

    

   Un cop arribem al pla de l'olla de Mulleres, enfilarem pel bosc de la Pala Mona que ens permetrà vèncer el fort desnivell fent zetes i així entrenar la tècnica. Aquest itinerari ens permetrà gaudir de bones vistes a les valls de Noufonts i Noucreus.

 • Galeria d’imatges de Vall de Núria

 • Esquí de muntanya al Pallars: ESPOT

  El Pallars Sobirà, l'últim reducte del Pirineu més verge i alpí de Catalunya. Seu de grans activitats de muntanya amb un entorn incomparable pel que fa a natura amb el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Espot ofereix un gran ventall de possibilitats per als amants de l'esquí de muntanya com el quilòmetre vertical, ideal per als esportistes més competitius, accepteu el repte?

   

  Descarrega't els tracks que vulguis seguir i una aplicació de geoposicionament al teu dispositiu mòbil per a poder seguir l'itinerari, fica pells i amunt!

   

  • Itinerari MOSQUERA

   Punt Inici: Espot 1.515m (3ª plataforma aparcament)

   Punt Arribada: Cafeteria 1.935m

   Desnivell (+): 420

   Longitud: 2330

   Dificultat: mitjana

   Innivació amb canons: no

   Temps estimat de pujada: 1h 

    

    

   Un itinerari per una de les zones més desconegudes i verges de l'estació

    

   L'itinerari Mosquera puja des de la base de l'estació d'Espot fins a la cafeteria per una de les pistes sense innivació artificial de l'estació, la qual cosa, ens garanteix un escenari de tranquil·litat i un paisatge caracteritzat pels boscos de pi negre.

    

   La pujada, que comença amb pendent suau, ràpidament s'enfila tot fent ziga - zagues des del fons de la vall remuntant cap als clots de sota la cafeteria de la cota 2000, punt on accedirem per finalitzar el recorregut.

  • Itinerari Vertical EL LLOP - LA PALA

   Estació: Espot

   Punt Inici: Espot 1.515m (3ª plataforma aparcament)

   Punt Arribada: Mirador Cap de la Pala 2.284m

   Desnivell (+): 769

   Longitud: 3730

   Dificultat: alta

   Innivació amb canons: si

   Temps estimat de pujada: 1h 30'

    

    

   Itinerari clàssic de les curses de muntanya a Espot

    

   Itinerari que surt de la 3ª plataforma de l'aparcament cota 1515 m, passa en gran part per la part dreta de l'estació per la Rampa, en arribar a l'alçada de la roca, entra cop a Llop 1 fins a la part baixa de la font, allí es puja per la dreta de la Pala, fins a arribar a la part alta a 2.284m.

  • Itinerari CREU DE L'EIXOL

   Punt Inici: Cafeteria 1.935m

   Punt Arribada: Creu de l'Eixol 2.230m

   Desnivell (+): 335

   Longitud: 2640

   Dificultat: Baixa

   Innivació amb canons: no

   Temps estimat de pujada: 1h

    


   Itinerari dificultat baixa, fins a la Creu de l'Eixol

    

   Itinerari que surt de la cota 2000, del final de la terrassa de la cafeteria, i enfila cap a la Creu de l'Eixol, passant pel bosc fins a arribar al punt alt on tindrem unes bones vistes de Port Ainé, la Pica d'Estats, etc.

  • Itinerari CLOT DE LA BASSA

   Punt Inici: Cafeteria 1.935m

   Punt Arribada: Mirador Cap de la Pala 2.286m

   Desnivell (+): 351

   Longitud: 2840 

   Dificultat: baixa

   Innivació amb canons: si

   Temps estimat de pujada: 1h 15'

    

    

    

   Itinerari des de la cota 2000 de l'estació fins al Mirador del Cap de la Pala. Ideal per iniciar-se.

    

   Itinerari des de la cota 2000 de l'estació, final de la terrassa de la cafeteria, agafem la pista en direcció a la zona dels Clots de la Bassa, i enfilem fins al Mirador del Cap de la Pala 2.286 m on tindrem una fantàstica panoràmica de tot el Pirineu, amb la Pica com a cim més emblemàtic.

 • GALERIA D'IMATGES D'ESPOT

 • Esquí de muntanya al Pallars: PORT AINÉ

  El Pallars Sobirà, l'últim reducte del Pirineu més verge i alpí de Catalunya. Seu de grans activitats de muntanya amb un entorn incomparable pel que fa a natura amb el Parc Natural de l'Alt Pirineu. Port Ainé té la comoditat d'arribar amb vehicle fins a la cota 2000 i tenir un punt de partida excepcional per accedir a zones amb una qualitat de neu de les millors del Pirineu. Coneixeu la zona de Comalforn? Us animem a descobrir-la!

   

  Descarrega't els tracks que vulguis seguir i una aplicació de geoposicionament al teu dispositiu mòbil per a poder seguir l'itinerari, fica pells i amunt! 

  • Itinerari COMALFORN

   Punt Inici: Aparcament Hotel Port Ainé 2000 1.970m

   Punt Arribada: Arribada TSD Jet Cim 2.425m

   Desnivell (+): 455

   Longitud: 2740

   Dificultat: mitjana

   Innivació amb canons: si/no

   Temps estimat de pujada: 1h 30'

    

    

   Un itinerari 100% Parc Natural de l'Alt Pirineu en boscos de Pi Negre

    

   L'itinerari "Comalforn" és un clàssic entre els practicants de l'esquí de muntanya a l'estació de Port Ainé i un recurs idoni pels dies de temps rúfol en què el bosc ens permetrà garantir bona visibilitat en gran part del recorregut fins que arribem a la carena somital, on caldrà tenir cura del vent i la boira en dies de mal temps (circulem en zona límit de l'estació).

    

   Discorre pels boscos de pi negre característics del massís de l'Orri i culmina al Cim de la Torreta de l'Orri 2.440, una talaia amb vistes 360º al Pirineu. Apte per a esquiadors iniciats que vulguin gaudir d'una sortida amb garantia de bona neu, ambient tranquil i una recompensa visual del gran paisatge que podrem admirar durant la realització i sobretot a la finalització del recorregut.

  • Itinerari BAIXANT DEL BOSC

   Punt Inici: Base TC Roní 1.680 m

   Punt Arribada: Aparcament Hotel Port Ainé 2000 1.970 m

   Desnivell (+): 290

   Longitud: 1080

   Dificultat: alta

   Innivació amb canons: si

   Temps estimat de pujada: 45'

    

    

   Ascensió des de la cota més baixa de l'estació fins a cota 2000, recorregut exigent pel fort desnivell en pocs metres de recorregut.

    

   Aquest itinerari busca guanyar el desnivell entre la cota baixa de l'estació, 1650 m i la cota 2000, on podem enllaçar amb la resta d'itineraris de l'estació de Port Ainé. L'itinerari comença seguint la traça.

  • Itinerari ESTADI

   Punt Inici: Aparcament Hotel Port Ainé 2000 1.970m

   Punt Arribada: Arribada TSD Jet Cim 2.425m

   Desnivell (+): 455

   Longitud: 2357

   Dificultat: alta

   Innivació amb canons: si

   Temps estimat de pujada: 1h

    

    

   Skimo en estat pur en un itinerari atlètic que provarà el nostre alè

    

   Un recorregut que farà suar i de valent. L'inici és pràcticament pla per la baixada de la Font de Port Ainé, però ràpidament ens enfilarem amb rampes del 25-30% fins al pla de l'Olla i base de la pista Estadi que suposarà un mur ideal per a fer sèries o provar els nostres llindars en rampes que arriben al 30% de pendent.

    

   Un clàssic pels entrenaments d'Skimo amb el que arribarem al cim del Pic de l'Orri ben ràpidament si estem en forma.

  • Itinerari RABASTA

   Punt Inici: Aparcament Hotel Port Ainé 2000 1.970m

   Punt Arribada: Arribada TSD Jet Cim 2.425m

   Desnivell (+): 455

   Longitud: 3487

   Dificultat: baixa

   Innivació amb canons: si

   Temps estimat de pujada: 1h 30'

    

    

   Un itinerari clàssic de passeig per pujar al Pic de l'Orri

    

   Itinerari ideal que transcorre en la seva majoria per pistes d'esquí amb pendent suau i entre arbres fins a arribar a la carena de la Torreta de l'Orri a la part superior de la pista Rabasta, on gaudirem d'unes vistes panoràmiques a tot el Pallars d'aquelles que resten a la retina.

    

   Un recorregut perfecte per a persones que es vulguin iniciar en aquest esport i gaudir d'una activitat completa. 

 • Galeria d’imatges de Port ainé

 • Esquí de muntanya a Boí Taüll

  L'estació de Boí Taüll, recent incorporada a FGC, compta des d'aquesta temporada d'hivern 2020-2021 amb 4 itineraris d'esquí de muntanya dins el seu domini; itineraris de diferent dificultat, nivell i longitud per a tota mena d'esquiadors.

   

  Descarrega't els tracks que vulguis seguir i una aplicació de geoposicionament al teu dispositiu mòbil per a poder seguir l'itinerari, fica pells i amunt!

   

  • Itinerari BASSETES

   Punt Inici: Pla de Vaques (2.047m)

   Punt Arribada: Coll del Ginebrell (2.280 m)

   Desnivell (+): 275

   Longitud: 3.000

   Dificultat: baixa

   Innivació amb canons: si

   Temps estimat de pujada: 1h

    

   Itinerari d'iniciació per a tots els públics que surt de la base del TC Junior fins al coll de Ginebrell.

    

   Itinerari ideal per a iniciar-se, o fer una sortida molt tranquil·la. Pendents molt suaus i progressives per a poder aprendre. A mig itinerari, lleugera pendent en baixada per si voleu practicar el canvi de pells. Amb pocs encreuaments de pistes

    

   Arribada al coll del Ginebrell amb fantàstiques vistes. Es pot deixar l'itinerari i realitzar el descens per qualsevol pista.

  • Itinerari COLL D'ERTA

   Punt Inici: Pla de Vaques (2.047m)

   Punt Arribada: Coll d’Erta (2.460m)

   Desnivell (+): 413

   Longitud: 2.540

   Dificultat: mitja / baixa

   Innivació amb canons: si / variant neu natural

   Temps estimat de pujada: 1h

    

    

   Itinerari de nivell mig que surt de la base del TC Junior fins al coll d'Erta.

    

   Ascensio de nivell intermig, per esquiadors de muntanya que ja hagin fet alguna ascensio. Te alguna pendent mes forta i zones de travessa de pendents mes o menys llargs i segurs. Itininerari mes alpi o muntanyenc dins de la zona mes transitada de l’estaio, per la seva proximitat al Cervi de Durro i la seva paret mixte i forta sobre nostre.

    

   Arribada al coll d’Erta amb vistes espectaculars deles valls de Llevata i la Pica de Cerbi. Aquest itinerari obre les portes a bons fora pistes dins del domini esquiable. Un gran recorregut apte a molts publics.

  • Itinerari LES MUSSOLES

   Punt Inici: Pla de Vaques (2.047m)

   Punt Arribada: 

   - Puig Falcó (2.751m)

   - Coll de Roies (2.543m)

   Desnivell (+): 713 / 505

   Longitud: 3.224 / 2.393

   Dificultat: mitjana

   Innivació amb canons: no

   Temps estimat de pujada: 1h30 / 1h

    

    

   Itinerari d'alt nivell que surt de la base del TC Express amb dues variants: fins al Coll de Roies i fins al Cim de Puig Falcó. Exigent i tècnic.

    

   Itinerari tècnic d'alt nivell amb combinació de girs, fortes pendents i amb dues possibilitats en funció de les condicions: un recorregut fins al Coll de Roies i un altre fins al cim de Puig Falcó.

    

   Itinerari perfecte per l'entrenament d'alt nivell. Tant des del Coll de Roies com des de Puig Falcó, es poden veure unes impressionants vistes a gran part del Pirineu. L'estació us recomana un equipament complet, ús de ganivetes i piolet.

  • Itinerari TORLLUSSÀ

   Punt Inici: Pla de Vaques (2.047m)

   Punt Arribada: Puig Falcó (2.751m)

   Desnivell (+): 713

   Longitud: 3.000

   Dificultat: alta

   Innivació amb canons: no

   Temps estimat de pujada: 1h30'

    

    

   Itinerari d'alta muntanya que surt de la base del TC Express fins al Cim de Puig Falcó. Molt exigent i tècnic

    

   L'itinerari alpí per excel·lència. Pujar al Puig Falcó per un cuidat recorregut entre pistes d'esquí alpí, mantenint tot l'ambient de l'alta muntanya, dins de l'estació de Boí Taüll.

    

   Amb forts pendents entre roques i arestes, obre possibilitats als grans descens de fora pista i de freeride a l'estació. Una aposta increïble dins del domini esquiable. L'estació us recomana un equipament complet, ús de ganivetes i piolet.

 • Galeria d'Imatges de Boí Taüll

  • Forfet de Temporada Esquí de Muntanya – FGC

   Forfet de Temporada Esquí de Muntanya – FGC

    

   Abonament de temporada d’Esquí de Muntanya vàlid a les estacions d’FGC. Tarifa única. Vàlid a partir del 25 de novembre de 2023 fins a final de temporada.

    

   El nou forfet de temporada d'esquí de muntanya d’FGC Turisme és un producte pensat en facilitar la pràctica d'aquesta disciplina dins els dominis esquiables de les estacions d'FGC i al seu entorn proper accessible des de l’estació.

    

   El forfet de temporada d'esquí de muntanya d’FGC permetrà l'accés diari il·limitat a un total de 21 itineraris abalisats expressament d’acord amb les necessitats específiques d’aquesta disciplina repartits entre les estacions. El forfet també inclou dues pujades per dia amb qualsevol dels remuntadors de les estacions.

    

   L'assegurança d'accidents no està inclosa en aquest producte. Recomanem la contractació d'una assegurança pròpia que cobreixi l'activitat d'esquí de muntanya com les que ofereix la FEEC amb les seves llicències federatives anuals o bé la FCEH amb la seva targeta Multirrisc.

    

   Amb la compra d'aquest forfet disposaràs també d'una selecció d’avantatges i promocions amb nombrosos descomptes i activitats a preu promocional o de regal. Descobreix-les! 

    

   Consulta condicions de contractació i lliurament de forfets addicionals.

 • Condicions i Normativa d’ús de les instal·lacions i el forfet d'esquí de muntanya a les estacions d’esquí d'FGC Turisme

  Redactades en col·laboració per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i FGC

 • Article 1- Durant l'horari d'obertura al públic

  • Cal utilitzar en la mida del possible, els itineraris marcats per l’estació, específics per esquí de muntanya. Quan no sigui possible per manca de neu i sigui necessari utilitzar la pista de l’estació, cal pujar en fila d’un, vigilant sempre els esquiadors que baixen. Quan sigui possible circular per darrera de la línia de canons o de les balises de delimitació de la pista de Muntanya.
  • Evitar les pistes més estretes en dies i hores de màxima afluència d'usuaris a les pistes.
  • No aturar-se ni travessar les pistes en llocs amb poca visibilitat (com canvis de rasant, cruïlles de dos pistes i revolts sense visibilitat, entre d'altres). En cas d’aturar-se, fer-ho fora de la pista (darrera de la línia de canons o de les balises de delimitació)
  • Cal mantenir-se a una distància determinada de les zones de sortida i arribada de remuntadors, per garantir la seguretat pròpia i la de tercers.
  • Cal seguir els consell per a les activitats i normes de seguretat en muntanya hivernal publicades en la web de la FEEC. www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/
  • No portar animals de companyia, lligats o sense lligar, durant la pràctica de l'esquí de muntanya a les pistes d'esquí.
  • Cal consultar, prèvia a l’activitat, les indicacions relatives als punts d’accés marcats per l’estació i les característiques de la mateixa, així com les previsions meteorològiques:
  •  Consultar la meteorologia i l'escala i banderes de perills d'allaus de la zona  Cal consultar el Servei de Pistes sobre les pistes tancades i les àrees on es realitzen desencadenaments preventius d'allaus de l'estació. Si es realitzaran en les properes hores i a quines zones.  Cal informar-se a la web de la FEEC, a on es remetrà la informació facilitada per FGC, de les zones on habitualment s’efectuen treballs en cabrestant i també dels punts recomanats de sortida per cada estació.
  • Cal ser vigilants i prudents al fet que es poden realitzar desencadenaments preventius d’allaus durant les 24 hores del dia.
  • Evitar pistes tancades durant el període d'explotació de les estacions si el motiu del tancament pot afectar la pròpia seguretat o la de tercers.
  • A la baixada cal seguir les normes de la FIS (Federació Internacional d’Esquí) www.atudem.es/20151028/Normas-FIS.aspx

  Article 2 – Fora de l’horari de l’obertura al públic

  A més de les recomanacions de l’article 1, s’aplicaran les següents:

  • Cal baixar sempre pel lateral de la pista i amb velocitat reduïda per no malmetre el treball dels maquinistes.
  • Cal evitar de transitar per pistes on hi ha màquines trepitjaneu, sobretot si estan utilitzant el cabrestant, atesa l'extrema perillositat del cable.
  • Cal portar sempre un frontal encès amb bona capacitat d'il·luminació i utilitzar accessoris reflectants.
  • Cal estacionar els vehicles als espais destinats a aquest efecte.
 • Article 3 - Sobre la Responsabilitat de l'usuari/a

  El practicant d’esquí de muntanya que s’introdueix en una estació d’esquí és el responsable de la seva pròpia seguretat i està obligat a respectar les normes establertes en aquest document.

 • Campionats del Món d'Esquí de Muntanya de 2023

  Del 27 de febrer al 5 de març a Boí Taüll

  Els Campionats del Món d’Esquí de Muntanya, organitzats per FGC i la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya, són una competició on participaran una vintena de països de arreu del món. L'estació disposa de tots els serveis necessaris per albergar un esdeveniment de tan grans dimensions.

   

  Cinc modalitats en competició, tres en format olímpic

  • Esprint
  • Individual
  • Vertical
  • Relleus
  • Equips

   

  Tres d’entre les cinc modalitats de competició, l’esprint, la individual i els relleus, seran per primera vegada proves olímpiques als Jocs d’Hivern de Cortina-Milano 2026.

   

  Tota la informació dels Campionats aquí https://skimoboitaull.cat/

   

 • Respira Natura a les nostres muntanyes

  Una nova forma de gaudir de l'entorn natural que ens envolta

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.