932 041 041

Actualitat 

Notícies

FGC Turisme posa a la venda un inèdit fins ara Forfet de Temporada d'esquí de muntanya

Vàlid a partir del 30 de Novembre de 2019
Compartir aquest esdeveniment
Tags: esquí de muntanya, FGC Turisme, La Molina, Espot, Port Ainé, Vall de Núria, Vallter 2000, skimo

El nou forfet de temporada d'esquí de muntanya d’FGC Turisme està pensat per facilitar la pràctica d'aquesta disciplina dins els dominis esquiables de les estacions d'FGC i al seu entorn proper accessible des de l’estació.

Aquest forfet permetrà l'accés diari il·limitat a un total de 10 circuits abalisats expressament d’acord amb les necessitats específiques d’aquesta disciplina repartits entre les estacions.

 

El forfet també inclou dues pujades per dia amb qualsevol dels remuntadors de les estacions. L'assegurança d'accidents no està inclosa, recomanem la contractació d'una assegurança pròpia que cobreixi l'activitat d'esquí de muntanya com les que ofereix la FEEC amb les seves llicències federatives anuals o bé la FCEH amb la seva tarja Multirrisc.

 

De cara a l’hivern 2019-2020, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha signat un acord amb la FEEC i la FCEH pel qual tots els seus federats podran adquirir el forfet de temporada d’esquí de muntanya d’FGC Turisme a un preu especial de 104,00 €.

 

Igual que amb tots els Forfet de Temporada de FGC Turisme, s’ofereix una àmplia selecció d'avantatges i promocions, d’entre els que destaquen l’accés il·limitat tota la temporada al Tren Cremallera de la Vall de Núria.

 

Aquest producte serà vàlid a partir del 30/11/19 i fins a final de temporada. El punt d'entrega del forfet seran les oficines centrals de l'estació on s'hagi adquirit

 

Compra'l ara a qualsevol de les botigues online de les estacions de muntanya d'FGC Turisme 

FGC Turisme posa a la venda un inèdit fins ara Forfet de Temporada d'esquí de muntanya
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.