932 041 041

 

Polítiques FGC Turisme

 • La política d'FGC Turisme es fonamenta en la preservació, la conservació, la millora i el respecte pel medi ambient i el patrimoni, com també en la qualitat del servei, l’atenció al client, la satisfacció dels grups d’interès i la seguretat. Aquests són alguns dels principals valors i estratègies de l’empresa:

   

  1. Fer evident el respecte i el compromís amb el territori, tenint-ne en compte la situació geogràfica, per acostar els clients als espais naturals i integrar serveis relacionats amb el turisme actiu, els esports, els transports, la cultura i les tradicions. 

   

  2. Executar les característiques del servei que li donen valor afegit i en confereixen l’aptitud per satisfer les necessitats del client tant intern com extern.

   

  3. Complir els requisits legals aplicables relacionats amb aspectes ambientals, de seguretat i prevenció de riscos laborals (PRL), així com qualsevol altre requisit que afecti el conjunt de les unitats d’explotació d’FGC Turisme.

   

  4. Aconseguir un creixement sostingut i continuat en el nombre de visitants i fer que la preservació i el respecte pel medi ambient constitueixin un valor i una estratègia d’empresa i, com a tals, s’integrin en l’operativa i el model de gestió propis.

   

  5. Dissenyar i aplicar els nostres productes i operar els nostres equips de manera que permetin una oferta flexible, oportuna en el temps, adequada al client i amb un alt nivell de qualitat i de respecte pel medi ambient.

   

  6. Donar a tot el personal la formació adequada i dotar-los dels recursos necessaris perquè puguin operar els serveis en virtut dels procediments ambientals, de seguretat i de qualitat definits.

   

  7. Fomentar la responsabilitat social empresarial, incidint en els àmbits dels grups d’interès identificats, i donar satisfacció de manera equilibrada a totes aquelles persones i col·lectius que interactuen amb FGC Turisme.

   

  8. Fer que aquesta política formi part de la cultura de l’empresa i contribueixi al procés de millora contínua i a la prevenció de la contaminació, i fer partícips d’aquest fet totes les persones que treballin a FGC Turisme, així com les seves parts interessades.

   

  9. Fer evidents els criteris ambientals, de seguretat i de qualitat en els nostres serveis, productes i activitats per tal que els nostres grups d’interès hi participin activament i els percebin com un valor fonamental.

   

  10. Documentar, implementar, mantenir i revisar aquesta política, així com establir i planificar objectius que permetin avaluar el comportament ambiental positiu d’FGC Turisme, incidint en l’ús raonable, sostenible i eficient de l’energia i els recursos naturals disponibles.

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.