932 041 041

Gaudeix de la neu amb tota la tranquil·litat 

Et cuidem, ens cuidem

 • garanties COVID-19

  Nova política de cancel·lació amb garantia per 90 dies d'esquí i totes les mesures de prevenció i seguretat a les instal·lacions. 

  Reserva i compra online

  Compra i reserva online amb antelació per assegurar la disponibilitat del servei o producte. 

  Atenció 24/7

  Mantenim una atenció personalitzada per resoldre qualsevol pregunta o dubte sobre l'estació o els serveis.

 • Obrim perquè som segurs

  FGC Turisme ha dissenyat un pla de prevenció davant la pandèmia de la Covid-19 per garantir, tant a les persones usuàries com per al personal de les estacions de muntanya, que es troben en un entorn segur. S’han definit un seguit de mesures en matèria de prevenció i sensibilització que s’aplicaran a les 6 estacions del grup: La Molina, Vall de Núria, Espot Esquí, Port Ainé, Vallter 2000 i Boí Taüll.

   

 • Mesures de prevenció contra la Covid-19 a les estacions d’FGC per a la temporada 2020-2021

  Trobaràs aquí totes les mesures higienicosanitàries que hem posat en marxa i els nostres consells per assgurar la màxima seguretat i tranquil·litat durant la teva visita.

  • Accés automàtic Check-In

   S’implementarà transversalment a totes les estacions i es reforçarà el servei de Check-In automatitzat a les estacions amb la incorporació de noves màquines de venda i recollida de forfets i bitllets als diferents accessos a l’estació. 

  • Suports d'informació digital

   Els visitants trobaran tota l’actualitat de l’estació a les aplicacions mobils de les estacions: compra de forfets, estat d’obertura de serveis o consultes al mapa de pistes. Amb això es pretén evitar concentracions de persones usuàries en els espais d’informació i reduïr l'ús i manipulació de paper.

  • Accés als Remuntadors

   No es limitarà l’aforament als remuntadors, seguint les recomanacions de l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM), però si és obligatori l’ús de mascareta en aquest tipus de transport.

  • Lloguer de Material

   Reserva online a les botigues de lloguer i desinfecció del material després de cada ús individual.

  • Restauració

   Es controlarà l'aforament als diferents espais de restauració i s'aplicaràn mesures d'higiène i seguretat, tant per al client com pel personal treballador.

  • Allotjament i oficines de turisme

   L’experiència de visita a les estacions de muntanya és complementària a les estades al territori, que també duen a terme mesures de prevenció de la propagació de Covid19 per garantir la seguretat de tots els visitants en els espais turístics, restauració i allotjaments.

 • Prevenció Covid-19: estem certificats

 • I si tanquen les estacions, què passa?

  Enguany, i atenent a la singularitat de la situació causada per  la Covid-19, s’han previst noves condicions de cancel·lació per a la compra de forfets de temporada a les estacions d’FGC.

   

  S’ha aprovat una política de compensació als clients compradors d’aquest producte d'aquelles estacions no puguin oferir 90 dies d'esquí durant la temporada per causes derivades de la pandèmia de la Covid-19. En aquests casos, es contempla el reemborsament parcial de l’import de l’abonament en forma de saldo bescanviable per a la compra de l’abonament de la temporada següent.

   

  El saldo a reemborsar es defineix en proporció als dies d’utilització de cada forfet i el tipus d’abonament.

 • Quines mesures de seguretat i d'higiene has de prendre?

  • Protegim-nos

   Serà obligatori cobrir-se el rostre amb mascareta, o bé amb un tapacoll homologat, per als infants majors 6 anys a remuntadors, zones d’espera i als embarcaments de les instal·lacions mecàniques. Així com en espais tancats, edificis i zones comunes com restaurants, botigues, punts d’atenció al client i taquilles.

  • Compra Online

   Compra i reserva online i fes servir les màquines de recollida de bitllets i validadores automàtiques.

  • Cuida l'higiene

   Renta't les mans sovint i fes ús dels gels hidroalcohòlics a la teva disposició.

  • Respecta la distància

   Procura mentenir les distàncies de seguretat amb la resta de persones usuàries a les instal·lacions i zones comuns.

 • Aquest hivern, tens la natura a un sol pas!

  Treballem per a que puguis tornar a gaudir de la neu sense preocupacions.

 • GRÀCIES PER CONFIAR EN NOSALTRES

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.