932 041 041

Suïssa en joves i França en sèniors guanyen la prova de relleus mixtes dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022

El rànquing final de medalles l’ha guanyat Itàlia amb 22, seguida de França amb 20 i Suïssa amb 16. Espanya ha ocupat el quart lloc amb 8 medalles.

 

L’equip espanyol format per Ana Alonso i Oriol Cardona han lluitat, fins al darrer moment, per la tercera plaça del podi.

skimo-boi-taull-relleus

 

Diumenge 13 de febrer, s’ha disputat la última jornada dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022, i ho han fet amb la prova de Relleus mixtes.

 

Aquesta prova s’ha disputat en un mateix recorregut per a les dues categories: joves i sèniors. Amb equips mixtes de dona – home, els participants han fet el traçat dues vegades intercalats entre ells.

 

skimo-boi-taull-relleus-mixta

 

En ser una prova de velocitat i tècnica, els corredors han hagut de mantenir un ritme molt alt per intentar aconseguir el desitjat darrer títol continental. El model de la prova ja s’ha adequat a les directrius que seguiran en les competicions olímpiques.

 

skimo-boi-taull-relleus-mixta

 

L’equip de la selecció de Suïssa en joves i França en sèniors han aconseguit la victòria. Un cop finalitzada la prova dels relleus, s’ha portat a terme la cerimònia de cloenda dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022.

Febrer 13, 2022

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.