932 041 041

skimo-boi-taull-individual-garchet-moralet-werner

 

Dissabte 12 de febrer s’ha disputat la tercera jornada dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022, i ho han fet amb la prova Individual.

 

Considerada la “prova reina” ha estat inaugurada per la presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Marta Subirà. La francesa Axelle Garchet-Moralet ha aconseguit la victòria a la categoria absoluta femenina, en una emocionant final davant la sueca Tove Alexandersson. Werner Marti en absoluta masculina ha obtingut la victòria.

 

220212-Campionats Europa Esqui de Muntanya-Boi Taull-Individual

 

La resta de guanyadors per categories han estat: Lisa Moreschini (ITA) en l’U20 femenina; Aurélien Gay (FRA) en l’U20 masculina; Caroline Ulrich (SUI) en l’U20 femenina; Anselme Damevin en l’U20 masculina; Ida Waldal (NOR) en l’U18 masculina i Carlos Torres (ESP) en l’U18 masculina.

 

220212-Campionats Europa Esqui de Muntanya-Boi Taull-Individual

 

Aquesta prova és la més tècnica i exigent per a la resistència atlètica dels participants del campionat. Diumenge 13 de febrer serà la darrera jornada dels Skimo Boí Taüll 2022, dia de cloenda d’aquests campionats en el que es disputarà la prova de relleus mixta.

 

Febrer 12, 2022

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.