932 041 041

 

Política privacitat Vallter

 •  

   

         1Titularitat

  La pàgina web www.vallter2000.cat és el domini d’Internet titularitat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

   

         2Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

  • Vallter, S.A., amb NIF A17015165 i domicili a l’estació d’esquí de Vallter 2000 (17869, Setcases)
  • Telèfon: +34 972 136 057
  • Dades de contacte del delegat de Protecció de Dades (DPD): [email protected]
  • Empresa creada pel decret 05/09/79, publicat al DOGC el 10/10/79, inscrita al Registre Mercantil de Girona al volum 74, foli 184, full número GI-1334

   

         3. Amb quina finalitat tractem les vostres dades?

  A Vallter, S.A. tractem les dades que ens heu facilitat amb la finalitat de:

  • Donar resposta a les consultes efectuades a través de la nostra pàgina web i botiga en línia.
  • Gestionar les compres que feu a través de la botiga en línia.
  • Registrar la vostra adreça de correu electrònic per enviar-vos el butlletí de notícies (newsletter) que periòdicament enviem als usuaris registrats o per formar part del club de fidelització.
  • Contactar-vos per enviar-vos comunicacions relacionades amb la prestació dels serveis contractats.
  • Registrar la vostra participació a concursos, sorteigs i altres activitats difoses mitjançant els suports de comunicació digital de Vallter 2000 (xarxes, web, etc.).
  • Registrar la vostra adreça de correu electrònic per donar resposta a la vostra sol·licitud de subscripció al comunicat de neu de Vallter 2000.
  • Garantir la vostra seguretat a través de les càmeres de videovigilància de l’estació i llocs d’accés.
  • Gestionar el vostre currículum si hi ha ofertes de treball.
  • Gestionar la vostra consulta o la contractació dels nostres serveis.
  • Gestionar els incidents produïts a les instal·lacions de Vallter 2000.
  • Gestionar els objectes perduts, trobats i lliurats a les instal·lacions de Vallter 2000.

   

           4. Quant de temps conservem les vostres dades? 

  Les vostres dades es conservaran mentre siguin necessàries per donar resposta a consultes, reclamacions o suggeriments i seran conservades el temps mínim legalment establert; per a consultes i suggeriments, es destruiran passats sis (6) mesos.

  Per als subscriptors de la newsletter o del club de fidelització, als tres (3) mesos de causar baixa, s’esborraran parcialment les dades de l’adreça electrònica (dissociació), per a controls estadístics.

  Les dades de videovigilància es conservaran durant un termini màxim de trenta (30) dies, llevat les dades lliurades a forces i cossos de seguretat de l’Estat.

  Els currículums es conservaran durant un termini màxim de vint-i-quatre (24) mesos.

  Per a les consultes o contractacions dels nostres serveis, es conservaran durant cinc (5) anys des de l’emissió de la factura. I es conservaran un (1) any les dades vinculades a la documentació facilitada pel client/usuari des de la finalització de la vigència del forfet contractat.

  Per als incidents produïts a les instal·lacions, es podran conservar fins a cinc (5) anys des de l’incident produït. No obstant, es conservaran durant el temps necessari per complir la finalitat per a la qual es van recollir i per determinar les possibles responsabilitats que se’n puguin derivar.

  Per a objectes perduts, trobats i lliurats, es conservaran durant un (1) any.

   

         4. Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

  La base legal per al tractament de les vostres dades recollides als diferents formularis és el vostre consentiment, donat el moment d’escriure voluntàriament les vostres dades al nostre formulari i acceptar-ho a la casella corresponent.

  Per a la videovigilància, la legitimació ve donada per l’interès legítim del mateix titular.

  Per a la gestió dels incidents produïts a les instal·lacions, la legitimació pot venir donada per protegir els interessos vitals de l’interessat o d’una altra persona física.

   

         5. A quins destinataris comuniquem les vostres dades?

  Les dades dels formularis sobre consultes no es lliuren a ningú, es tracten internament a Vallter, S.A.

  Per als subscriptors de la newsletter no es cedeixen les dades, les tracta una tercera empresa que és qui fa la gestió de la tramesa de la newsletter, amb la qual, en la seva condició d’encarregat del tractament de les dades titularitat de Vallter, S.A., i de conformitat amb el que preveu l’article 28 GDPR, s’ha formalitzat un contracte que legitima l’accés d’aquesta entitat a les dades personals i que inclou les obligacions que s’han de preveure en el tractament:

  • Mailchimp (The Rocket Science Group), LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000. Atlanta, GA 30308 USA.

  Per a la contractació de forfets de temporada a través de la botiga online, Vallter, S.A. ha de comunicar les vostres dades a FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (FGC) amb la finalitat de gestionar els forfets de temporada vinculats a les seves instal·lacions:

  • FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (FGC), amb CIF Q0801576J i domicili al carrer dels Vergós, 44, 08017 - Barcelona.

  Per als incidents a les nostres instal·lacions, les vostres dades poden ser comunicades al Servei Mèdic de l’estació o a l’entitat asseguradora.

    

         6. Transferències de dades amb tercers països

  Amb caràcter general, Vallter, S.A. no du a terme transferències de dades fora de la Unió Europea i l’Espai Econòmic Europeu, però de vegades es veu obligada a emprar  proveïdors de serveis radicats fora de l’esmentat espai, de manera que es produeixen transferències internacionals de dades. 

  És el cas de:

  • Mailchimp (The Rocket Science Group) per al servei d’enviament de correus electrònics informatius (newsletter).  675 Ponce de Leon Avenue NE, Suite 5000,

  Atlanta, GA 30308 United States. Consulteu les condicions legals i de privacitat de Mailchimp (https://mailchimp.com/legal/, únicament disponibles en anglès).

  Mailchimp certifica els acords amb els marcs de Privacy Shield d’Estats Units i Suïssa.

   

         7. Quins són els vostres drets quan ens faciliteu les dades?

   

  • Qualsevol persona té dret a conèixer si Vallter, S.A. tracta les seves dades

   

  Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, sol·licitar la suspensió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat per a la qual van ser lliurades.

   

  • L’exercici d’oposició s’iguala al de suspensió

   

  Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no s’apliquen al tipus de dades ni al seu tractament.

   

  • L’exercici dels drets anteriorment indicats es pot fer per dos canals:

   

  Per correu postal, adjuntant còpia del DNI o passaport, davant Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb domicili al carrer dels Vergós, 44, 08017 Barcelona.

  Per correu electrònic, a l’adreça [email protected], amb la mateixa documentació que per correu postal.

  Us informem del vostre dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

   

  • Veracitat de les dades

   

  Els usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades i es comprometen  a no introduir dades falses i a modificar-les si  és necessari.

   

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.