932 041 041

 

Diuen que el Nadal és l'època més màgica de l'any... això no ho sabem, però el Nadal més màgic que podràs passar és a Skipallars! Et deixem aquí les millors activitats que podràs fer, a part de gaudir de l'esquí, durant aquestes dates.

 


 

Vine a patinar sobre gel a Sort! Des del 6/12 al 6/1

 

 

Esquiar, menjar, passejar, gaudir... Vine a Sort i també patina sobre gel! Podràs fer-ho al bellmig de la capital pallersa: a la Plaça Major. A més, tot acompanyat d'una fira amb productes de proximitat. I no cal que portis patins!!

 


 

24/12/19 Pinta el tió

 

 

Tió, tió, tió! La màgia de les tradicions, com fer cagar el tió, cobren un sentit especial dins del marc especial de l'hivern a Port Ainé. Vine i dibuixa’ns el teu tió abans de fer-lo cagar!

 


 

29 i 30/12/19 Activitats de Nadal en família

 

 

Els dies 29 i 30 de desembre, en ple Nadal, hi ha un munt d'activitats per a fer en familia! Vine amb els fills al taller de postals de Nadal, als tallers infantils, als jocs de taula o jocs populars, als pinta-cares... I moltes més activitats per gaudir d'aquests dies tan especials!

 

*La programació d’aquestes activitats, poden variar en funció de les necessitats de l’organització.

 


 

28/12/19 Tast d'embotits Teixidó & Vins de la Batlliu

 

 

Embotits Teixidó i Vins La Batlliu oferiran una oportunitat única als participants d'aquest tast, que podran deixar de banda l'esquí por un moment i relaxar-se degustant dos dels productes típics del Pallars. El dia 28 de desembre, en ple Nadal, de 12:00 a 14:00h davant la terrassa de l’hotel Port Ainé.

 


 

31/1/19 VI Cursa de Sant Silvestre Esterri d'Àneu

 

 

Si vols tancar l'any de la millor manera: fent esport, et recomanem aquesta cursa popular! La sortida és a les 17h00 davant l'esglèsia d'Esterri. La distància és molt assequible per a tots els nivells, entre 6 i 7 quilòmetres. T'hi vols inscriure? Pots fer-ho directament a l'oficina de turisme, o trucant al 973 62 63 45 per un preu de només 5 euros.

 

És molt recomanable dur frontal, ja que per aquestes dates ja comença a fer-se fosc a l'hora de la cursa.

 


 

04/01/20 Arribada de SSMM els Reis Mags d'Orient a Port Ainé

 

 

Esta previst que els Reis Mags deixin els camells per unes hores i aprofitin la jornada matinal per esquiar a les pistes de Port Ainé. Els podràs veure esquiant per les pistes i gaudint al parc lúdic, t’animes a fer una baixada amb trineu?

 

La rebuda oficial començarà a la sis de tarda amb una xocolatada davant l’Hotel Port Ainé 2000 i anirà acompanyada d’una baixada popular de torxes per rebre als Reis Mags. A partir de les set de la tarda, a la sala Pica d’Estats de l’Hotel Port-Ainé 2000, els reis repartiran els regals. Viu a Port Ainé la nit més màgica de l’any per totes les famílies.

Més informació a la recepció de l’hotel Port Ainé 2000.

 


 

05/01/20 Arribada de SSMM els Reis d'Orient a Espot

 

 

A l’estació d’Espot la trobada amb els Reis es produirà el dia 5 de gener, a partir de les sis de la tarda. A la Cota 1500, s’organitzarà una xocolatada i tot seguit es realitzarà una baixada popular de torxes acompanyant als Reis Mags. A Espot, a partir de les set de la tarda, els Reis d’Orient s’acomiadaran amb el tradicional repartiment de regals. Fons ben informades del seguici del Reis Mags han avançat que aquest any la caravana reial arribarà sense carbó.

Desembre 03, 2019

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.