932 041 041

Si teniu pensat visitar Vall de Núria i voleu aprofitar aquesta promoció que durarà fins al 31 de juliol, us portem unes quantes idees i consells de tot el que podeu fer a la vall, que està adaptada pels més menuts.

 

Podeu venir sense cap problema amb cotxets en el tren cremallera: tot i que no es poden fixar, sí que es poden posar a les plataformes dels vagons. I recordeu, els nens pugen gratis!


 

Informació útil

A les nostres instal·lacions, hi trobareu diversos aparca-cotxets de tipus candau que funcionen amb una fitxa de pagament d’1€ i sense reserva prèvia. També hi ha canviadors de bolquers, ubicats a la zona de pas on també es troben la botiga i les oficines. D’altra banda, el Restaurant de l’Hotel disposa de trones i de bufet variat, però si preferiu menjar a l’aire lliure, podreu gaudir de la zona de pícnic tancada amb microones per escalfar el menjar dels petits.


 

Activitats amb nens

   -  Els ponis. Pels infants amb edat entre els 2 i els 8 anys, els passejos en poni són ideals per estar en contacte amb la natura i amb els animals. Els ponis poden ser guiats pels pares i es troben a l’hípica al costat de l’ermita de Sant Gil. 

 

   -  El parc lúdic. També a partir de 2 anys, és l’atracció preferida pels petits però també per adults: karts, piscina sensorial, tubbing, llits elàstics, tirolina, rocòdrom... Un espai on podreu gaudir d’activitats diferents i passar una bona estona en família! Podeu consultar els preus aquí.

 

   -  Passeig en barca. Amb aquesta activitat, apta a partir de 3 anys, podeu gaudir de l’entorn que rodeja la vall amb un tranquil passeig en barca o canoa pel llac de Vall de Núria. Podeu consultar-ne els horaris i les tarifes al web.

 

   -  El Cau de la Marmota. És el parc infantil de la vall, reservat per a nens entre els 4 i els 10 anys. Allà podran passar una estona divertida i podran fer-hi diverses activitats, tallers educatius i excursions per la vall, entre d’altres. Podeu consultar totes les activitats i els preus aquí

 

 

Tot això i més ho podreu fer a Vall de Núria si veniu amb els més menuts. Passeu un dia inoblidable en família en aquesta vall única!

Juliol 01, 2019

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.