932 041 041

UNEIX-TE AL TOUR DEL “SKI BREAK PEL PLANETA” D’ALPRO I FGC PER CONTINUAR GAUDINT DEL FRED I LA NEU

LA REVOLUCIÓ VEGETAL HA ARRIBAT A LES ESTACIONS D’FGC: CAFÈ AMB BEGUDA VEGETAL ALPRO GRATIS PER A TOTS I TOTES!

Alpro, patrocinador transversal de les 6 estacions d’FGC, reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat mediambiental a través d’accions més conscients, respectuoses i sostenibles amb la naturalesa.

Després de l’èxit del Ski Break pel Planeta de La Molina durant la temporada 22-23 i amb el propòsit d’expandir la conscienciació a la resta d’estacions d’FGC, neix el Tour del Ski Break pel Planeta.

 

Amb l’objectiu de sumar a tots els esquiadors i esquiadores d’FGC a la Revolució Vegetal, durant un cap de setmana per estació el cafè amb Alpro serà gratuït per a tothom!

• Espot: 27 de gener

• Port Ainé: 28 de gener

• Boí Taüll: 3 de febrer

• Vall de Núria: 11 de febrer

• Vallter 2000: 17 de febrer

• La Molina: 2 i 3 de març (Dia Mundial de la Naturalesa)

 

Alpro i FGC et proposem començar el dia amb un petit canvi que ho pot canviar tot: fer el cafè del matí amb beguda 100% vegetal

Un petit canvi en el nostre dia a dia que té un impacte molt més gran del que ens pensem, i és que 200ml de beguda vegetal emeten un 66% menys d’emissions de CO2 que 200ml de llet de vaca.

 

Perquè segueixin els dies de fred, perquè segueixin els dies de neu, fes el teu “Ski Break pel Planeta” amb Alpro. T’esperem als bars i cafeteries de les estacions!

Gener 15, 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.