932 041 041

Restauració a tocar del cel del Pirineu

L’oferta gastronòmica i festiva de Boí Taüll creix gràcies a Cow Boí, la nova opció lúdica i de restauració de l’estació. 

 

Aquesta temporada hem estrenat un nou concepte gastronòmic a la terrassa del Pla de Vaques de Boí Taüll, l’Eco Burger Bunker de Cow Boí. En aquest espai hi podreu trobar una oferta gastronòmica variada i pensada per tots els públics, i el que és millor, amb productes de Km 0 i de qualitat. 



Però això no és tot, perquè a la Vall de Boí ens faltava un Après Ski a l’alçada de les nostres Muntanyes d’Adrenalina i Cow Boí ho ha fet realitat. Després d’un bon dia d’esquí i d’haver recuperat forces amb un bon dinar, comença la festa. Ens proposen acabar el dia amb música i els millors Dj's locals en un entorn màgic mentre cau la nit. 

 

L’Après Ski que plantegen l’organitza l’Associació Músicocultural i Gastronòmica RibagorSound, un grup enfocat a la producció i realització d'esdeveniments i projectes culturals a l’Alta Ribagorça. A més, RibagorSound és un projecte liderat per joves de la comarca i els voltants que dinamitza l’oferta ludicofestiva del territori. 

 

A més a més del Cow Boí, a Boí Taüll també trobareu altres punts de restauració com la Terrassa Bar Solàrium Font Ginebrell, ideal per relaxar-vos i gaudir de les bones vistes. La Cafeteria La Guineu o la Cafeteria Self Service Isard són una molt bona opció per començar el dia amb un bon esmorzar. Si el que voleu és un àpat més elaborat, el Restaurant Cafeteria La Carlina ofereix una renovada proposta de plats, tapes i menús per gaudir a 2.170m d'altura.



No us perdeu aquesta experiència gastronòmica i festiva per acabar d’arrodonir els vostres dies d’esquí! 

Març 05, 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.