932 041 041

Propostes gastronòmiques d'alçada a Vall de Núria

Vall de Núria és recer, esport, natura, aventura, relax, però també gastronomia! Vols conèixer de ben a prop l’oferta de restauració que hi ha a l’estació ripollesa? Hi trobaràs establiments per a tots els gustos i necessitats.

Et detallem a continuació quins són els bars i restaurants de Vall de Núria on fer un mos aquest estiu, perquè vagis fent boca!
 

Cuina casolana d'alta muntanya


Busques un espai confortable on dinar amb tranquil·litat tot degustant un bon àpat, sense presses ni enrenou?


Si és així, et proposem el Restaurant de l’Hotel de Vall de Núria, establiment especialitzat en cuina casolana, amb productes de proximitat, i plats de muntanya que transmeten l’essència del Pirineu català. Aquest local és ideal per a les celebracions o trobades amb la família o el grup d’amics.

 


Restaurant de l’Hotel de Vall de Núria – Crèdit de foto: Toni Anguera

 

Ubicat a la planta principal de l’Hotel, al costat de la recepció, a l’edifici de Sant Antoni, hi podràs gaudir de cuina en viu. A més, ofereix esmorzars, dinars i sopars. Es pot demanar més?


Es recomana reservar prèviament.

Àpat informal

 

A l’estació de muntanya de Vall de Núria també trobaràs el teu espai si busques entaular-te en un establiment amb plats més informals, però deliciosos igualment.

 

A l’Autoservei podràs triar entre un ampli ventall d’entrepans, pasta, amanides i pizzes. Si el que busques és agafar forces a l’hora de l’esmorzar, podràs escollir entre les begudes fredes i calentes, brioixeria i entrepans freds o calents. A l’hora de dinar aquest espai proposa un menú diari, amb dos primers elaborats (opció d'amanida) i tres opcions de segon plat, postres i begudes.

Autoservei – Crèdit de foto: Toni Anguera

 

Però si el que vols és dinar envoltat de natura, pots demanar el servei de pícnic amb dues alternatives: o bé un entrepà, aigua i una peça de fruita, o bé un menú amb primer i segon, postres i beguda.

 

El Bar Restaurant Finestrelles és conegut per la gran varietat de productes del territori. A més, compta amb material compostable. Si decideixes tastar la seva oferta, podràs triar entre el gran assortiment d’entrepans, pasta, amanides i plats per a un àpat desenfadat.

Restaurant Finestrelles

 

A la Cabana dels Pastors podràs descobrir la seva carta d’hamburgueses 100% ecològiques del territori o el seu servei de grill amb graellades de carn complementat amb productes diversos, com entrepans, frankfurts, amanides...

 

Aquest restaurant, amb una terrassa que comunica amb el Parc Lúdic de l’estació, compta amb la possibilitat d’obrir per a petites agrupacions amb reserva prèvia.

 

Cabana dels Pastors – Crèdit de foto: Toni Anguera

Per fer un mos

 

Ets dels que no vol perdre ni un minut a l’alta muntanya? La Caseta del Llac, que es troba entre el llac i l'ermita de Sant Gil, és la millor opció per fer una petita parada, prendre un refrigeri i desconnectar amb les vistes espectaculars de davant del llac. Aquest punt ofereix als seus clients una extensa varietat de snacks i un ampli assortiment d'entrepans, frankfurts i begudes.

 


La Caseta del Llac – Crèdit de foto: Toni Anguera

 

Una altra alternativa interessant és el Bar de l’Hotel de Vall de Núria, un establiment magnífic on fer un mossec amb varietat de begudes, cafès i infusions. Compta amb un ambient relaxat, perfecte per agafar forces i continuar la jornada al bell mig de la natura.

Juny 27, 2022
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.