932 041 041

Quan arriben les vacances i ens desfem dels horaris impossibles del món laboral i l'estrès del calendari escolar és el moment perfecte per gaudir del temps en família. Sovint és difícil trobar plans que puguin satisfer tant als adults com als nens i molts pares i mares prefereixen fugir de les anomenades "activitats per nens".

A continuació us fem propostes aptes per a tots, que resultaran molt atractives per als més petits de la casa però també faran gaudir als més grans que els acompanyen. El Pallars és un entorn inigualable envoltat de natura i allunyat del batibull de les ciutats, i, tot i el que s'acostumi a pensar, a l'estiu els seus racons s'omplen de multitud d'activitats.

PARC LÚDIC DE PORT AINÉ

 

 



Parc d'aventures, tirolines, tubbing, karts... qui va dir que feia falta neu? El Parc Lúdic de Port Ainé ofereix un matí adrenalític per a tots els membres de la família, només cal posar-hi una mica de valentia i deixar-se anar. A més, l'estació acaba de posar a l'abast de tots una oferta 2x1 difícil de refusar.



PIC DE L'ORRI

L'ascensió al Pic de l'Orri des de Port Ainé és una gran opció pels amants del senderisme de muntanya que busquen compartir l'activitat amb els més menuts. La ruta és fàcil, té poc desnivell i promet unes vistes finals espectaculars que fan merèixer l'esforç.



EXCURSIÓ AL PARC NATURAL D'AIGÜESTORTES

 



El Parc Nacional d'Aigüestortes i l'Estany de Sant Maurici són un dels paratges més bells del Pirineu català. L'entorn és perfecte per al senderisme i l'esport en família, tant si es proposa una volta per l'estany com si es fa una excursió fins a Les Encantades. Una de les millors maneres d'experimentar el paisatge és fer una de les rutes en 4x4 que surten des d'Espot i fan els viatge d'anada i tornada.



KAYAK i CANOES



Els esports d'aventura són un dels grans atractius de la zona, especialment famosa per la seva riquesa fluvial. Si us van les emocions fortes, podeu fer una ruta en canoa pel Noguera Pallaresa al tram que separa Llavorsí de Gulleri. Si preferiu una opció més tranquil·la però no voleu renunciar al contacte amb l'aigua us proposem el passeig en kayak que es du a terme al Llac de la Torrassa. Ah! I, si us voleu quedar a dormir, l'hotel Port Ainé compta amb ofertes d'allotjament més activitats.

 

MUSEU DE LA PAPALLONA



 

Aquest petit museu situat a Ribera de Cardós compta amb més de 25.000 exemplars col·leccionats i estudiats des de 1971. Voleu conèixer a la papallona més gran del món? I a la més petita? O saber com és l'entorn on viuen i es relacionen i de quina forma han anat evolucionant amb el temps? Una activitat per aprendre a interpretar la natura en tots els seus àmbits.

Més info a: http://www.papallones.net/



PAS DE L'ÓSSA

 

 

Seguint el camí de la fauna dels Pirineus, ens topem amb un dels habitants més famosos del Pallars: el Pardo. Des de La casa del oso pardo, a Isil, es organitzen cinc rutes familiars per conèixer el hàbitat, l'alimentació i el comportament d'aquests plantígrads.

Més informació en: http://www.casaosbru.org/

 

MUSEU DE LA SAL

El passat del Pallars en el sector primari és un patrimoni del qual els seus habitants tenen cura i divulgan. Al Museu de la Sal de Gerri, petits i grans podran conèixer com es conserva la sal o com funcionaven els molins i es resolva la dubte evident: Com es pot fer sortir tan lluny del mar?

 

ECOMUSEU DE LA VALL D'ANÈU

 

 

 

Si el que ens atrae és conèixer a fons la història dels llocs que visiteu l'Ecomuseu de la Vall d'Anèu és el vostre lloc. El espai compta amb exposicions on es detalla a la perfecció com era la vida rural al Pallars i, si no et donen por, pots descobrir el passat de les bruixes i la seva persecució.

Més informació en: http://www.ecomuseu.com/

 

DESPERTA HOLMES!

Les esglésies de Sant Pere de Sorpe i Sant Pere de Yugo són úniques al món. Uns edificis excepcionals, carregats d'intrigues i trencaclosques. L'Ecomuseu també organitza activitats per convertir, un cop de pipa i lupa, a tots els membres de la família en autèntics Sherlock Holmes.

 

TREN DELS LLACS

 

 

 

Us proposem un recorregut nostàlgic per l'històrica línia Lleida - La Pobla de Segur, una experiència imprescindible per als amants de la natura. El tren forma part de la conca del riu Noguera Pallaresa que acompanyarà, entre embassaments i muntanyes com el Montsec, fins a la Pobla de Segur, la última parada. Es tracta d'un viatge inoblidable.

Horaris i entrades: http://www.trendelsllacs.cat/

Agost 20, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.