932 041 041

 

Aquest pròxim any 2018, la Molina celebra el 75è aniversari de la seva obertura. Amb 68 kms esquiables i amb la unió amb el domini esquiable dAlp 2500, es situa com la estació degana dels esports d’hivern a Espanya, amb una llarga trajectòria d’esdeveniments esportius i socials i una oferta lúdica per a tot tipus de públic.

Encara que moltes persones s’hi desplacen cada any per gaudir al màxim de les seves pistes i snowparks on practicar i treure’s les ganes de neu, l’estació s’adapta a tot tipus de persones i gustos.

Petits i grans poden, a més d’esquiar, realitzar diverses activitats que els faran gaudir al màxim d’aquests dies de Nadal.

A més de lliscar amb els esquís podeu fer curses a les pistes de trineus, fer unes voltes a la pista de gel o llençar-vos pel divertit circuit del tubbing, una atracció coneguda als parcs aquàtics consistents en pneumàtics gegants que llisquen per una superfície plàstica.

Altres activitats interessants poden ser els circuits de segway o el parc d’aventura als arbres, un circuit d’aventura amb diversos nivells de dificultat per dalt dels arbres amb tirolines, ponts tibetans, ponts de mico, salts de Tarzan, entre d’altres.

 

 

Per aquells que desitgen estar en contacte permanent amb la neu encara que realitzant diverses activitats, també existeixen diverses alternatives. Us agrada passejar mentre gaudiu tranquil·lament de l’aire pur però a la vegada fer una mica d’exercici?  Llavors els circuits de raquetes de neu són la vostra activitat!

Si pel contrari, el que voleu és una passejada diferent sobre un vehicle a motor, teniu l’opció de les motos de neu o de fer una excursió, ni més ni menys que en un retrac! Així sabreu com és el dia a dia dels treballadors que miren per el perfecte estat de les pistes.

 

 

Però a més d’activitats, per aquestes dates la Molina acull diversos esdeveniments nadalencs per gaudir del dia a la neu i a la vegada celebrar les festes.

El 25 de desembre, tots els nens podran gaudir d'un dia de Nadal ideal amb en Pare Noel, qui després d’una nit d’intens treball portant els regals als nens de tot el món, ens visitarà. A les 11 h del matí es trobarà a la Pista Llarga, repartirà caramels per a tots els nens i nenes i ens podrem fer fotos amb ell.

A més, tothom que vagi disfressat íntegrament de Pare Noël gaudirà d'un forfet especial de 15€.

 

El següent esdeveniment que es celebrarà serà la 8ena edició del Memorial a Albert Pardo, els dies 27 i 28 de desembre. Aquest esdevenimentl està organitzat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) juntament amb el patrocini de Mundo Deportivo, casa en que treballà el homenatjat Albert Pardo com a periodista especialitzat en esports blancs i gran impulsor d’aquests als mitjans de comunicació.

Durant els dos dies es celebraran competicions d’eslàloms masculines i femenines en les categories sènior, juvenil i juvenil II.

La pròxima prova es duu a terme el primer dia de l’any. La Molina celebrarà la 68ena edició del descens infantil, una de les curses amb més antiguitat d'Europa que l'estació celebra des de l'any 1950 a Pista Llarga, on es reuneixen uns 150 participants, acompanyats dels seus familiars i amics. 

Val a dir que els protagonistes d'aquesta prova han de demostrar les seves habilitats apreses en la disciplina de l'esquí al llarg de la seva curta vida, ja que la particularitat és que són nens i nenes de 6 anys com a màxim.

L’edició d’aquest any és molt més important ja que amb motiu del 75è aniversari de La Molina prèviament a la competició es farà una baixada de les mascotes del club i les mascotes de l'estació, en Moli i la Lina, que aniran vestits amb dorsals especials.

A més a més a Pista Llarga hi haurà animació durant tot el matí.

 

A més de a la Molina, a la Cerdanya del 2 al 7 de gener s’instal·larà  un dels parcs més destacats de les festes nadalenques: El Parc de Nadal d'Alp i Puigcerdà, situat als poliesportius d’aquestes ciutats. 

El seu horari serà de 16:00 h a 20:30 hores i els nens podran gaudir d’un munt d’activitats, sorpreses, regals i sortejos.  

I de la mateixa manera en que arriba Nadal, aquest acaba amb una altra visita de gran importància, la de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, el dia 5 de gener!

La sempre difícil espera dels Reis enguany es farà una mica més curta a la Molina, ja que des de les 17:00 hores hi haurà animació i activitats i berenar amb xocolata desfeta i coca.

Una vegada el Reis es trobin a l’estació després del seu viatge, se’ls donarà la benvinguda amb una preciosa baixada de torxes. Finalment faran el repartiment dels regals a tots els nens i nenes presents i presentaran el programa de les diferents celebracions que formaran part dels actes commemoratius del 75è aniversari de La Molina. 

 

 

I a vosaltres, què us agradaria fer a la Molina aquest Nadal? Este informats del temps sempre consultant el nostre Infoneu:

- Seguint a @lamolina i el hashtag #Infoneu

- Consultant la secció comunicat de neu a la web

- Subscrivint-vos al comunicat per rebre-ho en pdf al vostre mail

Desembre 19, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.