932 041 041

La muntanya, tota una aventura by Nissan

Quan pensem en la muntanya i en gaudir de cada aventura que aquesta ens ofereix, automàticament ens venen a la ment conceptes com l’adrenalina, el risc, l’atreviment... I és que les sensacions que ens dona una bona aventura són úniques. Però, anant més enllà, la muntanya també ens ensenya la importància d’estar amb qui més estimem, d’estar units davant d’adversitats i de cuidar a la nostra família. Valors que comparteix també amb el Crossover més aventurer de Nissan, el Nou Nissan X-Trail amb e-POWER.

 

I és que el Nou Nissan X-Trail no només està fet per a les aventures familiars a la muntanya, sinó que també està creat per entendre la muntanya i fer-la més emocionant.

 

Perquè busquem la llibertat

La muntanya sempre ens ha donat la sensació de llibertat, de saber que tenim el control, que parem quan volem i continuem quan no ens ve de gust parar. Per exemple, com quan et llances amb els més petits per les pistes d’esquí de la Molina. Just així, i perquè no hi ha res més important que sentir-se lliure, és com funciona la tecnologia e-POWER de Nissan: gràcies a la seva conducció elèctrica lliure d’endolls, pots anar allà on vulguis, amb qui vulguis, sense haver de parar a buscar un lloc on endollar el vehicle. De fet, la seva conducció elèctrica té fins a 948 quilòmetres d’autonomia.

 

 

Perquè necessitem mantenir el control

Qualsevol muntanya del món, ja sigui la més petita del món, La Molina o l’Everest, comporta uns riscos, sobretot quan viatges amb persones al teu càrrec. D’aquí la importància de poder endinsar-te en ella, però sempre mantenint el control.  I, d’aquí, que el Nou Nissan X-Trail vingui equipat amb la tecnologia de tracció total e-4ORCE.

 

Gràcies a aquesta tecnologia, tindràs la seguretat de conduir amb agilitat fins i tot en les condicions més adverses, i s’adapta a qualsevol condició de conducció amb els modes de Neu i Totterreny en cas que ho necessitis.

 

 

Perquè no deixem a ningú enrere

 

Pot semblar una obvietat, però quan ens envoltem de gent que estimem, sempre els volem tenir el més a prop possible. És igual que sigui un viatge a la Molina o a la tornada a casa, els nostres sempre amb nosaltres. No és casualitat que el Nou Nissan X-Trail sigui el Crossover ideal per a tota mena de plans, no només per la quantitat de facilitats que et posa a l’hora de conduir, sinó també per l’ample espai que ens ofereix per portar als qui estimem.

 

El Crossover més aventurer de Nissan compta amb fins a 7 places per portar a tota la família al complet, del més petit al més gran i, fins i tot, amb el seu gran maleter podràs dur tot l’equipatge necessari perquè baixar i pujar de la muntanya es converteixi en tota una experiència.

 

 

Al final, és curiós com la muntanya, que no es mou, ens ensenya a moure’ns d’una forma molt determinada, portant als nostres sempre a prop, divertint-nos amb ells, amb tota la llibertat, però cuidant-los en tot moment. Just com fa el Nou Nissan X-Trail amb e-POWER.

Març 07, 2023
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.