932 041 041

La llibertat i la muntanya by Nissan

Encara que la muntanya acostuma a relacionar-se amb la tranquil·litat, l’aventura o l’adrenalina, en realitat, no existeix major sinònim de llibertat al món. O, mai no has fet allò de pujar a la muntanya, treure el cap per un penya-segat i cridar? Hi ha alguna manera de sentir-se més lliure que aquesta? Doncs aquesta sensació, i en totes les sensacions que transmeten els esports més de muntanya, s’inspira la sensació de conduir els Crossovers de Nissan amb tecnologia  POWER. Descobrim-ho amb algun exemple.

 

Tubbing i trineus 

Comencem amb una de les activitats a la neu que poca gent coneix, però els pocs que l’han practicada a la Molina, no poden treure-se-la del cap. Llançar-se per una pendent o un tub, d’alt d’un trineu o quelcom semblant, és una de les sensacions més emocionants que podem tenir a la neu. Una forma de sentir-nos en contacte amb la terra d’una forma fluida i potent.

 

I què te a veure això amb la tecnologia e-POWER? Al ser una tecnologia que et permet gaudir de la conducció elèctrica lliure d’endolls, pots sentir tots els beneficis de la conducció elèctrica a cada camí: la fluïdesa, el contacte amb la carretera i la potència i l’energia de conduir en mode elèctric. Vaja, llibertat a la muntanya i llibertat en el camí que ens porta cap a ella.

 

 

Esquí o snowboard

I precisament la conducció elèctrica, al ser sense endolls, et permet tenir fins a més de 1.000 km d’autonomia, sense haver de parar per descansar. L’adrenalina de poder conduir-lo competeix, doncs, amb aquesta sensació de llançar-te per una pista d’esquí de La Molina, ja sigui amb esquís o fent snowboard, dos esports que són pura adrenalina. L’única diferència és que, per molt que t’agradi, no podràs llançar-te per les 68 pistes d’esquí de La Molina, el seu gran snowpark i el superpipe més gran dels Pirineus sense parar-te entre un i l’altre a respirar.

 

Però l’esquí de La Molina i aquesta tecnologia tenen més coses en comú, com que ambdues són pioneres. I és que e-POWER és una tecnologia exclusiva de Nissan, sent els pioners de la seva creació, de la mateixa manera que el primer teleesquí d’Espanya es va instal·lar a La Molina (28 de febrer de 1943), concretament, a les pistes de Fontcanaleta.

 

 

Senderisme i passejades amb raquetes de neu

Acabem amb els circuits de senderisme o de raquetes més famosos, esports de gran atractiu i, a més de ser grans exercicis, són reptes que tenen grans recompenses. Les vistes, la fauna i la flora, l’aire pur en terrenys poc transitats son només algunes de les joies que et pots trobar. La Molina, per exemple, ofereix un parell de circuits de senderisme que estan molt de moda, el Circuit de la Natura i el Circuit de les Mines, que poden realitzar-se al voltant de Niu de l’Àliga i són de caràcter gratuït.

 

Totes aquestes activitats tenen un punt de reflexió, d’observació i de silenci, per gaudir del paisatge, més enllà de la llibertat i l’emoció en si mateixa. Així com la conducció elèctrica de la tecnologia e-POWER, ja sigui al Nou Nissan Qashqai o al Nou Nissan X-Trail, que és totalment silenciosa, a no ser que et doni per cridar.

 

És impressionant tot allò que hi ha rere la muntanya, rere l’hivern i rere tots els seus esports. I és que, arribar al cim, sentir-nos petits i recordar que vivim per a aquests moments, és la sensació més alliberadora que existeix. Per això, sempre que vagis amb un Nissan amb tecnologia e-POWER, ja sigui el Nou   Qashqai o el Nou   X-Trail, t’emportaràs una part de La Molina. Perquè ens inspira el mateix, crear moments de llibertat.

 

 

 

Març 31, 2023
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.