932 041 041

La Molina i Make-A-Wish fan realitat el somni de la Paloma

T'expliquem la història de la Paloma, una nena que ha perdut la visió a causa d'una llarga malaltia i que farà realitat el somni de la seva vida a La Molina. Descobreix quin és el seu somni en aquest article.

L'estació de muntanya de La Molina rebrà a una nova princesa de les neus dissabte 5 de març gràcies a la fundació Make-A-Wish. Aquesta princesa és la Paloma, una nena que a causa d'una llarga malaltia oncològica ha perdut la visió i que té un somni: ser la princesa de les neus.

 

La Paloma és una nena alegre, amb moltes inquietuds i té una gran il·lusió: anar a la neu per tocar-la, olorar-la i, el més important, fer un ninot de neu com l'Olaf de la pel·lícula infantil Frozen. Per aquest motiu és convertir-se en la princesa de les neus, com la protagonista de la pel·lícula de dibuixos animats.

 

En aquest sentit, la Fundació Make-A-Wish, que treballa amb infants amb malalties greus i els ajuda en el procés de la malaltia a través d'experiències on intenten realitzar els somnis dels infants; es va posar mans a l'obra per fer realitat el somni de la Paloma. Van facilitar que la Paloma es treies el 'títol' de princesa de les neus a l'Escola de Princeses de Make-A-Wish on la directora de l'escola li va ensenyar a cantar la cançó de la pel·lícula de Frozen.

 

 

En aquesta ocasió, la directora era la cantant catalana Gisela que va posar veu a la versió en català de la pel·lícula. La Gisela li va explicar que ella havia estat la professora de cant de l'Elsa i per això la seva veu era tan semblant.

 

La Molina ha col·laborat en fer tot el possible per portar a cap el somni de la Paloma i ara la nena i la seva família podran per fi tocar la neu i fer un ninot de neu com a la pel·lícula infantil. Juntament amb la fundació, La Molina els hi ha organitzat un dia de neu on la Paloma posarà gaudir del Tubbing, fer un passeig en el Telecabina Cadí – Moixeró, esquiar amb Play&Train i el que li fa més il·lusió fer un ninot de neu i visitar el 'castell de Frozen' (un iglú) de la mà de Miquel Rull.

 

Un somni més fet realitat a La Molina on de segur que la Paloma no oblidarà mai.

Març 04, 2022
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.