932 041 041

 

Per a moltes persones, la seva mascota és un membre més de la família, per la qual cosa és important incloure- la en els plans de vacances o als dies lliures.

A causa d'això, ha aparegut el terme "petfriendly" que designa als establiments que accepten animals de companyia en les seves instal·lacions, i fins i tot disposen de zones específiques pera que ells també gaudeixin i tinguin satisfetes les seves necessitats.

 

Puc venir amb el meu gos a Vall de Núria?

Si us agrada la muntanya i l'aire lliure, i el vostre gos s'ho passa tan bé com vosaltres en aquest entorn, la Vall de Núria és una destinació a tenir en compte per passar uns dies d'activitat però també de relaxament. Aquesta estació s'ha unit a aquesta mesura i disposa d'una zona habilitada per ells, sota reserva prèvia, aquí trobareu tota la informació que necessiteu al respecte!

 

Un punt a favor és que és molt fàcil d'accedir-hi, podent arribar-hi mitjançant el cremallera. L'únic requisit és que el vostre gos dugui el morrió. Si no disposeu d'un no us preocupeu, a l'estació estan preparats i podeu adquirir-hi un per només 5 €.

 

 

Quines activitats podrem fer?

Rodejada de cims que gairebé arriben al 3000 metres, Vall de Núria ofereix un ambient únic pels amants del senderisme. Podeu fer sortides d’iniciació, així com batejos de senderisme cada diumenge, i descobrir aquesta vall amb l’ajut de les senyalitzacions i un mapa detallat.

Així tindreu l’oportunitat de fer una tranquil·la passejada mentre el vostre gos corre i passeja lliurement, lluny del caos de la ciutat al que normalment estem acostumats. Veureu què feliç estarà en companyia d’altres gossos!

Si pel contrari, esteu interessats en fer ascensions a cims de dificultat mitja, podreu ser acompanyants per un guia expert, que uns conduirà al cim i de retorn a Núria.

Les visites guiades, com activitats relacionades, també són una bona opció, ja que acompanyats per personal de la vall, i amb una durada aproximada de 45 minuts, podreu aprendre la història i les llegendes que envolten aquest indret. Un punt a destacar és que aquestes, son gratuïtes pels clients que hagin reservat a l’hotel el paquet “Al vostre gust”.

 

 

 

Finalment, en el cas de que el vostre gos sigui de raça petita, sapigueu que ell també podrà fer una volta en barca juntament a mb vosaltres pel llac, un dels trets més emblemàtics de l’estació.

 

On podem allotjar-nos i menjar amb el nostre gos?

Vall de Núria us aportarà tantes coses a fer que en un sol dia serà difícil gaudir-la, per la qual cosa és interessant poder passar-hi un parell de dies. En tal cas, pel que fa a l'allotjament, és important que sapigueu que el vostre animal només serà admès a l'hotel, i no als apartaments. Però, us imagineu poder llevar-vos en unes les acollidores habitacions de l'Hotel Vall de Núria amb les boniques vistes del llac i els prats verds, tot en companyia de la vostra mascota?

 

 

Si voleu consultar les condicions de l’hotel en aquest cas, us aconsellem que visiteu la guia dedicada a aquest punt. 

En quant als serveis de restauració, podreu fer un mos a l’aire lliure i al costat del llac a la cabana del llac o fer un pícnic a qualsevol dels llocs habilitats.

I a vosaltres què us sembla, us agradaria passar un dies a Vall de Núria amb el vostre gos?  Us hi esperem!

 

 

 

Juliol 04, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.