932 041 041

L'hivern és una època de l'any on el poble d'Espot treu tot el seu encant. T'agradaria visitar-lo? Aquí et deixem una sèrie de recomanacions, consells i idees, perquè puguis gaudir de la teva estança al Pallars.

 


 

El poble d'Espot

 

 

El poble, d'uns 300 habitants, està situat al nord-oest de la comarca del Pallars Sobirà, al costat del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. De fet, una part important d'aquest parc és dins del terme municipal d'Espot. Sobretot un dels seus llocs més emblemàtics: els Encantats i l'Estany de Sant Maurici. El nucli de població també manté una Torre Medieval coneguda, com la Torre dels Moros o la Torre d'Espot. Es tracta d'una torre de planta circular, la qual antigament era destinada a la defensa del poble amb una alçada de gairebé 14 metres. 
 
 
 
 
 
El Pont de la Capella, o, simplement, Pont d'Espot, és un pont romànic, dins de la línia habitual dels ponts medievals pirinencs, d'un sol ull i amb arc de mig punt. L'església del poble, que data del segle XII, comptava inicialment amb un estil romàntic tot i que la portalada és d'estil completament barroc. Formada per una única planta és caracteritzada pel seu campanar quadrat.
 

 

Què fer-hi a l'hivern

 
 
 
  • Aprèn a esquiar: Amb aquest paquet d'activitats podràs gaudir d'un matí d'iniciació a l'esquí. També inclou un forfet per a la zona de debutants, el lloguer de material per a tot el dia, 1 hora de classe teoricopràctica per a una bona familiarització amb el material, i dues hores de curset d'esquí, amb classes col·lectives a la zona debutant de l'estació. L'edat mínima són els 7 anys. Més info aquí!

  • Gaudeix amb els més petits: Inclou diverses activitats alternatives, per exemple la Pista de Tubbing: una activitat que consisteix en baixar per un tobogan dins d'un dònut gegant i que enamora a petits i grans. També hi trobem la Pista de Trineus: tota la família pot gaudir de baixades amb la màxima seguretat amb tot el material específic. Més info aquí!

  • Explora amb les raquetes: una forma diferent de gaudir de les muntanyes i de la neu. Les raquetes et permeten, d'una forma senzilla i accessible, realitzar activitats molt atractives per families o grups d'amics. Més info aquí! 

  • Esquiar en familia: A Espot pots esquiar amb la teva família, al millor preu! L’oferta inclou: Forfet d'1 o 2 dies per esquiar a l'estació d’Espot. Més info aquí!

  • Explora el cel nocturn: Espot gaudeix d'unes condicions per a la pràctica de l’astronomia excepcionals. Al mes d’octubre de 2018 el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici va obtenir el reconeixement internacional com a Destinació Turística i Reserva Starlight (UNESCO). Més info aquí!
 
 

 

On dormir

 

 

 
Si vols dormir a Espot, i així endinsar-te per complert a l'ambient de la comarca, el poble i la vall, et recomanem un seguit d'allotjaments perquè puguis passar un cap de setmana o uns dies sensacionals a la Vall d'Àneu!
 
 
 

 

On menjar

 

 

Ets dels quals els agrada menjar? Vols gaudir de la gastronomia a Espot? Ho tens tot a favor! Menjar tradicional del Pirineu, plats de cullera, postres molt nutritius... Si vols, aquí et deixem un mapa interactiu amb els restaurants que pots visitar al poble. Tens ofertes de tots tipus: gaudeix-los!

 

">

 

 
 
Febrer 18, 2020

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.