932 041 041

Emporta’t el millor record del teu dia a la neu amb els nostres photopoints

Després d’un dia gaudint de la muntanya i la neu amb la família o amb amics pots emportar-te un record amb els nostres photopoints disponibles a totes les estacions. No saps que és? T’ho expliquem.

Què són els photopoints i com funcionen?

Les estacions de muntanya d’FGC i els trens turístics de Montserrat, tenen col·locats a les seves instal·lacions una càmera fotogràfica ubicada en llocs estratègics, en els punts amb els paisatges més bonics de les explotacions, on a partir del forfet o el bitllet et fan una fotografia per emportar-te un record d’una bonica jornada.

 

Per posar-ho en funcionament, en primer lloc, haureu d’acostar el forfet a la màquina de photopoint. A continuació es dispararà un temporitzador, amb un compte enrere que podreu veure en la pantalla per poder-vos preparar.

 

La fotografia quedarà emmagatzemada dins de l’aplicació skiline.cc perquè pugueu descarregar-la i compartir-la amb només la creació d’un registre d’usuari. Trobareu la foto amb el número de forfet registrat per a la posada en marxa del photopoint.

 

On se situen els photopoints d’FGC Turisme?

LA MOLINA

 

Foto 1: Photopoint Tosa d’Alp 2.537 m - Toni Grases

 

El Photopoint de La Molina està ubicat al cim de la Tosa d’Alp, a 2.537 metres. Concretament davant del punt de restauració del Refugi Niu de l’Àliga, en l’estació d’arribada del Telecabina.

 

La seva ubicació és una de les més boniques de l’estació, ja que és el punt d’accés al Parc Natural del Cadí – Moixeró on es veuen emblemàtiques muntanyes com Montserrat o el Pedraforca. Per tant, al fons de les fotografies surten unes magnífiques vistes panoràmiques de Catalunya.

 

VALL DE NÚRIA

 

Foto 2: Photopoint Santuari 1.962 m – Pau Aguilera

 

Situat en un indret únic, al Santuari a 1962 metres, les fotos del photopoint permeten una magnífica panoràmica de tot el conjunt arquitectònic de Vall de Núria. A més, a les imatges també apareixerà les belles zones de Nou Creus, Nou Fonts i Eina, a més de les vistes de la gran majoria de les pistes d’esquí.

 

VALLTER

 

Foto 3: Photopoint Marmotes 2.535 m – Pau Aguilera

 

El photopoint de Vallter està ubicat al punt d'arribada del telecadira, a la zona de Marmotes a 2.535 metres. Amb espectaculars vistes panoràmiques, les persones que facin una foto en aquest punt també tindran de fons el Gra de Fajol, la bonica Vall de Camprodon i els peus del cim Bastiments.

 

ESPOT

 

Foto 4: Photopoint Mirador de la Pala – Toni Grases

 

Es troba en el punt més alt de l’estació, al Mirador de Cap de la Pala 2.286 metres. Per tant, la fotografia feta per aquest photopoint podràs veure cims icònics com per exemple la Pica d’Estats, entre d’altres.

 

PORT AINÉ

 

Foto 5: Photopoint Pla de la Font – Toni Grases

 

El photopoint de Port Ainé està ubicat just abans d'arribar al Parc Lúdic, a Pla de la Font a més de 2.000 metres i és la oportunitat ideal per fer-te una fotografia, perquè just des d’allà podràs enquadrar una emblemàtica foto amb el Pirineu axial de fons.

 

BOÍ TAÜLL

 

Foto 6: Photopoint de Boí Taüll

 

El photopoint de Boí Taüll està situat al Cap de Vaques, concretament a la zona del Pic de la Pala Ginebrell, amb una vista panoràmica sobre l'Aneto i els 3.000 metres del Parc Nacional d'Aigüestores com els Besiberris, el Comaloforno i la Punta Alta la teva fotografia quedarà ideal tant a l’estiu com a l’hivern.

 

CREMALLERA I FUNICULARS DE MONTSERRAT

 

 

Finalment, els nostres photopoints van més enllà de les estacions d’esquí per això, tenim un a una de les zones més emblemàtiques de Catalunya, a les muntanyes de Montserrat. Està ubicat en un indret paisatgísticament únic, al mirador del Geoparc de l'estació superior del Funicular de Sant Joan, amb vistes panoràmiques a tot Catalunya. Vine a visitar-nos i emporta’t el millor record!

Març 09, 2022
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.