932 041 041

Les dones de Vallter

El món de la neu continua relacionant-se, erròniament, amb un món d’homes. La muntanya és un entorn dur on treballar-hi, les temperatures són molt baixes a l’hivern i a vegades s’han de suportar forts temporals. No obstant, això no vol dir que només els homes siguin capaços de fer-ho. Per descomptat, les dones també poden!

A l’estació de Vallter hi trobem dones que ho donen tot per fer funcionar la nostra estació: personal de neteja, administratives, del servei mèdic, entre moltes d’altres. Cada una d’elles ens explica com ha estat el camí per fer-se un lloc en el seu sector i com se n’alegren de què, cada cop més, hi hagi un percentatge més elevat de dones a les estacions.

 

En aquest post volem donar visibilitat i reivindicar les dones de l’estació que són peces clau i sense les quals no podríem gaudir de la Vallter. Us en presentem algunes!

 


CATALINA SISALINA – Personal de neteja

 

 

Va treballar a hotels de la comarca, fins que gràcies a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès va arribar a Vallter, i des d’aquell dia ja han passat 4 anys que treballa amb nosaltres.

 


ALICIA SANZ – Informació i control

 

 

Sempre venia amb els amics o amb l’escola a esquiar, però mai imaginava que acabaria treballant aquí, 8 anys enrere no sabia què estudiar i una antiga professora li va comentar que a Vallter feia falta gent, aleshores va ser quan va trobar la seva oportunitat.

 

Anteriorment, havia estat treballant a altres llocs com el Bonpreu de Camprodon, Galetes Birba combinant-lo amb els estudis i viatges quan podia.

 


ARANTXA BEGOÑA RODRÍGUEZ – Médica de l'estació

 

 

Va trobar l’oferta de la temporada 2020 – 2021 per Infojobs. Va ser el seu primer treball com a metge a Espanya, abans era mèdica d’urgències a Veneçuela. Però li va agradar tant que va voler tornar a repetir i treballar també durant la temporada 2021 – 2022. 

Març 07, 2022
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.