932 041 041

Descobreix el Fun Park de La Molina

Deixa volar la teva imaginació al Fun Park amb en Moli i La Lina!

Avui venim a explicar-vos que és el Fun Park de La Molina! Un espai obert decorat amb divertits mòduls ubicat a la Pista verda de El Club, just a la Zona de Trampolí i permet a petits i grans esquiadors gaudir d'unes baixades diferents i ben divertides! 

Molt utilitzada per les escoles d’esquí, ja que té molt d’èxit entre els nens i nenes i el públic debutant.

Només per a infants?

 

No, i ara! Generalment és una activitat dirigida al públic infantil encara que, com la majoria de coses, també és vàlida per a tots els públics i edats. L'esperit infantil es porta per dins!

Durant la baixada trobaràs els mòduls muntats més divertits i inspirats en el nostre entorn i les nostres mascotes: en Moli, la Lina, alegres animals, bolets imaginaris, arbres...

 

 

Però... com hi accedim?

 

El Fun Park es situa a la zona central de l’estació i s’accedeix amb el telecadira Trampolí, ubicat a la zona baixa de l’estació i molt proper als aparcament P1 i P2. (veure mapa aquí).

És indispensable disposar de corresponent forfet per gaudir d'aquesta activitat i anar equipat amb material d'esquí o d'snowboard, però al estar just al Telecadira de Trampolí i només dóna accés a vies verdes, es pot utilitzar amb el forfet debutant! 

 

Ja no tens excuses per venir i passar-ho en gran! 

 

Més informació del Fun Park AQUÍ

Març 04, 2019
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.