932 041 041

El passat dissabte dia 5 es va celebrar la 9ª Kids Race! Com cada any ha tingut un ambient extraordinari, on les joves promeses del mountain bike van demostrar les seves millors habilitats en una jornada de temps excel·lent i diversió!

 

 

Aproximadament 70 nens de totes les edats van competir en aquesta ja gran festa familiar de la BTT i les modalitats més atrevides, com el descens, la qual s’ha consolidat amb al augment d’adeptes gràcies a l’aposta ferma de clubs, la federació, i d’instal·lacions esportives com les que posseeix la Molina Bike Park, donant accés a circuits i zones especialment adaptades per a fomentar l’aprenentatge, circuits d’iniciació, així com tarifes competitives i una àmplia oferta d’activitats i serveis complementaris per fer de l’experiència familiar d’aquesta activitat un pla perfecte per un dia d’esport i contacte amb la natura.

Entre les 9:00 i les 10:00 hores van acabar de gestionar-se les inscripcions in situ. Una vegada realitzades aquestes, de 10:00 a 11:30 hores es van donar els entrenaments.

 

A les 12:00 h es va dur a terme la primera classificació, amb la sortida individual de cada un dels participants. I una hora després, es va celebrar la final.

A les 14:00 h, una vegada tots els participants van poder descansar, es va realitzar l’entrega de premis, el sorteig de regals i el menjar, amb el posterior bany a la piscina. Un dia complet de diversió i esport!

 

 

 

 

 

 

 Podeu veure a continuació les classificacions!

 

 

 

 

Tant si ja heu participat com si us agradaria fer-ho,

us hi esperem a la pròxima edició de la Kids Race!

Agost 07, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.