932 041 041

Treballa a 2000 m d’alçada des del Coworking de Vallter

Us expliquem tots els detalls de l’espai de Coworking que hem habilitat per treballar des de Vallter, una opció per a tothom qui vulgui canviar d’aires i sortir de la rutina. 

Aquesta temporada, una de les novetats més esperades a Vallter ha estat la inauguració del nostre Coworking a la cafeteria La Portella. Un espai on poder treballar còmodament des de la nostra estació.

Cada vegada són més les persones que treballen en remot, és per això que des de Vallter hem creat aquest espai, per què tant si ets autònom, freelance o estudiant puguis treballar tranquil·lament i gaudir d'unes vistes increïbles. Sortint de les 4 parets de la teva oficina. 

 

El Coworking es troba en una zona reservada, dins la cafeteria La Portella i està obert tots els dies de la setmana. Habilitat amb wifi, endolls i espai per deixar les coses, és l’opció perfecta per aquells qui busquen compatibilitat amb l’esquí o amb les activitats familiars.

 

A més a més, pots acompanyar la teva jornada de treball amb un bon esmorzar gràcies a totes les opcions que ofereix la Cafeteria La Portella. Un bon cafè, entrepans freds de fuet, formatge o pernil o entrepans calents de tot tipus, tot, amb productes de km 0 del territori de la Vall de Camprodon. 

 

Les persones que ja utilitzen i fan seu aquest espai de Coworking destaquen la utilitat que té, molts d’ells, treballen mentre els fills fan cursets d’esquí i esperen a que acabin. 

 

"Tinc els nens fent el curset d'esquí tot el matí i jo he de treballar. Això és un luxe, treballar aquí, amb els nens esquiant i amb el solet... S'està molt bé, la veritat."

 

"He portat el nen a fer un curs d'esquí i mentrestant aprofito per treballar, ja que tinc l'opció de fer teletreball, doncs, què millor que fer-ho aquí?".

També han pujat a treballar la gent de FEM Coliving un projecte que aposta per viure i treballar des del Pirineu amb la certesa que l’entorn on es desenvolupa un projecte professional o de vida influeix indubtablement en els resultats que s’obtenen. Per això, treballar connectats amb la natura des de Vallter, també aporta aquest ritme pausat al projecte professional que es vulgui impulsar. 

 

Si la teva feina et permet escapar de l’oficina i treballar des d’on vulguis, t'esperem al Coworking de Vallter per treballar en una zona privilegiada i gaudir d’un entorn excepcional.

Gener 31, 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.