932 041 041

Els protagonistes més esperats són els animals d'aquestes valls tant icòniques. Vall de Núria és casa seva i els pocs cops que tenim ocasions de veure’ls serà en dies molt tranquils, en silenci i amb molta vista!

 

Quins són aquests animals?

 

L’Isard

Començarem aquesta llista amb l’isard, ja que és un dels animals més coneguts i més difícils de trobar. Tot i així, a la Vall de Núria hi ha un bon grapat després que se’n fes una política de prohibició a la caça als anys 60 i que es reintroduís l’espècie a ambdós costats del país. És un dels animals més simbòlics dels pirineus, és per això que és tant famós i buscat pels curiosos i amants de la natura.

Els podrem trobar sempre per sobre dels 1500m però a l’hivern amb la neu poden baixar i trobar-los als 1000m aproximadament.

 

Muflons

Els muflons a diferència dels isards no han sigut mai autòctons, van ser introduïts també als anys 80 procedents dels pirineus francesos.

 

Recordeu que tenim una política ambiental que prega que es tingui cura de l'entorn natural de la Vall. Si els veieu no us apropeu, nosaltres som a casa seva i no els hem de molestar si volem seguir veient-los per la Vall de Núria.

 

Política Ambiental 

 

Cal recordar que dins de la política ambiental que promou la vall, la preservació, conservació i la millora del medi ambient i del patrimoni conformen els seus valors principals. S’hi aplica un sistema de gestió medioambiental en totes les activitats que es duen a terme, basant-se en la norma internacional ISO 14001, certificada l'any 2001. D’altra banda, l’Hotel de Vall de Núria també té el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental amb la categoria de Respectuós amb el medi ambient. De la mateixa manera, demanem als nostres visitants que tinguin cura de l'entorn natural que rodeja la vall.

 

 

 

Tot i que els isards, les marmotes i l'esquirol siguin majoritaris, també trobem amb moltíssima sort el gat salvatge, la marta, la guineu i el mufló. Saps quines són totes les especies que es troben a Vall de Núria? El Cabriol, Guineu, Marta, Marmota, Llebre, Esquirol, Gat Salvatge, Voltor, Trencalòs, Àliga Daurada, Corb, Gralla, Merla i el Trencapinyes! Aquí us deixem el nostre poster! 

Abril 16, 2019
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.