932 041 041

ca

L'actualitat del Grup FGC 

El Blog

Vall de Núria Condicions de la muntanya

Sobre el contingut de "Condicions de la Muntanya"

Actualització periòdica de l'estat de la muntanya a Vall de Núria amb consideracions sobre meteorologia, nivologia i altres factors

En aquesta secció del blog de Vall de Núria presentem un espai on pretenem informar de primera mà sobre les condicions de la muntanya a tots aquells muntanyencs i esquiadors que planegen visitar la Vall de Núria per practicar alguna modalitat d'esport de muntanya: excursionistes, corredors de muntanya, raquetistes, muntanyencs i esquiadors de muntanya.

 

En el contingut, pretenem donar a conèixer l'estat de la neu i dels camins; sobretot en el període hivernal que és quan augmenten els perills.

 

Primer de tot, recalcar que només oferim informació de primera mà aprofitant la nostra ubicació i accés a la muntanya a diari. Qualsevol persona que utilitzi aquesta informació ha de ser plenament conscient de la precaució i prepararació prèvia que exigeix planificar qualsevol tipus d'activitat a l'alta muntanya, tant a l'estiu com, sobretot a l'hivern, i que aquesta informació no substitueix sinó que complementa la informació que tota persona que accedeix a la muntanya ha de tenir en compte.

 

És per això que Vall de Núria s'eximeix de qualsevol responsabilitat de l'ús que es faci d'aquesta informació. Recomanem anar a la muntanya acompanyat de guies de muntanya que vetllin per la vostra seguretat i el vostre gaudi.

 

Aprofitem per a recordar de la importància de consultar sempre les següents informacions:

 

 

 

Octubre 16, 2017
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.