932 041 041

Sobre el contingut de "Condicions de la Muntanya"

Actualització periòdica de l'estat de la muntanya a Vall de Núria amb consideracions sobre meteorologia, nivologia i altres factors

En aquesta secció del blog de Vall de Núria presentem un espai on pretenem informar de primera mà sobre les condicions de la muntanya a tots aquells muntanyencs i esquiadors que planegen visitar la Vall de Núria per practicar alguna modalitat d'esport de muntanya: excursionistes, corredors de muntanya, raquetistes, muntanyencs i esquiadors de muntanya.

 

En el contingut, pretenem donar a conèixer l'estat de la neu i dels camins; sobretot en el període hivernal que és quan augmenten els perills.

 

Primer de tot, recalcar que només oferim informació de primera mà aprofitant la nostra ubicació i accés a la muntanya a diari. Qualsevol persona que utilitzi aquesta informació ha de ser plenament conscient de la precaució i prepararació prèvia que exigeix planificar qualsevol tipus d'activitat a l'alta muntanya, tant a l'estiu com, sobretot a l'hivern, i que aquesta informació no substitueix sinó que complementa la informació que tota persona que accedeix a la muntanya ha de tenir en compte.

 

És per això que Vall de Núria s'eximeix de qualsevol responsabilitat de l'ús que es faci d'aquesta informació. Recomanem anar a la muntanya acompanyat de guies de muntanya que vetllin per la vostra seguretat i el vostre gaudi.

 

Aprofitem per a recordar de la importància de consultar sempre les següents informacions:

 

 

 

Octubre 16, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.