932 041 041

Aquest darrers dies hem viscut com una nevada ens deixava entre 10 i 15cm depenen de les cotes i com després una pluja i un ponent amb temperatures força elevades, ens han deixat la muntanya sense continuïtat de neu. No obstant les previsions per la  setmana que ve són molt bones i s’espera força neu.

Ara mateix la millor vall per poder practicar raquetes o esquí de muntanya és Noucreus, sempre seguint el fons del torrent;  però no hi ha continuïtat, haurem de descalçar-nos en un tram abans del pont de l’ Escudé. Per a tots aquells que us estimeu més els grampons i el piolet trobareu discontinuïtat de neu en totes les valls  i vessants. Cal vigilar perquè estem tenint temperatures primaverals i això fa que la neu transformi durant la mateixa jornada i llocs per on passem enfonsant-nos més tard  estigui dur com una pedra.

 

 

 

Els camins de mitja alçada com el dels Enginyers o Fontalba no són recomanables durant l’hivern, creuen vessants amb molt pendent i torrenteres bagues amb tendència a  haver plaques de gel. Poden ser perillosos, sobretot el dels Enginyers. Cal esperar a la primavera.

Camí vell: Trobarem algunes zones gelades en la meitat superior i alguna aïllada en zones obagues de la meitat  inferior. Cal prestar atenció en les zones bagues  en què poden produir plaques de neu dura o gel. En funció de les temperatures d’aquesta setmana pot millorar. No obstant en l’estat actual no es recomana a persones que no tinguin experiència en la muntanya hivernal.

 

Aprofitem per a recordar de la importància de consultar sempre les següents informacions:

 

 

 

Gener 05, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.