932 041 041

 

Aquesta setmana ens ha passat un altre front  que ha deixat uns 15cm en cota 2000 i una mica més  als cims. Tot seguit fortes ventades i temperatures altes han fet que la muntanya estigui emblanquinada però no amb suficient neu per poder gaudir der les raquetes o de l’esquí de muntanya.

 

En canvi els amants del muntanyisme hivernal gaudiran amb el  contrast del paisatge que tenim actualment, i la diversitat de passatges que trobarem; neu, gel, terreny rocós; tot molt variat. No oblidem que per poder gaudir de la muntanya a l’hivern cal tenir experiència en l’ ús del  material imprescindible de seguretat, piolet grampons i casc.

 

Els camins de mitja alçada com el dels Enginyers o Fontalba no són recomanables durant l’hivern, creuen vessants amb molta pendent i torrenteres bagues amb tendència a  haver plaques de gel. Poden ser perillosos, sobretot el dels Enginyers. Cal esperar a la primavera.

 

Camí vell: Ttrobarem algunes zones gelades en la meitat superior i alguna aïllada en zones obagues de la meitat  inferior. Cal prestar atenció en les zones bagues  en què poden produir plaques de neu dura o gel. En funció de les temperatures d’aquesta setmana pot millorar. No obstant en l’estat actual no es recomana a persones que no tinguin experiència en la muntanya hivernal.

 

Aprofitem per a recordar de la importància de consultar sempre les següents informacions:

 

 

 

Desembre 22, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.