932 041 041

Aquesta setmana ha fet una lleugera nevada de poca quantitat en aquesta part del Pirineu, menys de 5 cm; però que ràpidament ha set escombrada per vents molt forts. Només resta alguna raconada testimonial al vessant sud i alguna congesta al vessant nord. Les petites congestes són esquiables però en cas d’ha ver de creuar-ne alguna cal extremar les precaucions  ja que podem trobar neu dura o gel.

La situació és clarament anticiclònica, facilitant l’activitat a la muntanya i d’inversió tèrmica. Les temperatures en cotes altes són per sota de 0ºC i a les matinades trobem també glaçades a fons de valls a causa de la inversió. És per això que cal estar molt atent a possibles trams gelats en funció de la humitat del terreny i de l’ hora.

 

 

 

Els camins a mitja alçada com Enginyers o Fontalba es troben en bones condicions, cal però prestar atenció al pas de torrenteres per la presència de gel.

El camí vell es pot recórrer sense cap dificultat, estant atent però a les zones humides que podrien estar glaçades. La tendència per a la propera setmana és de continuïtat de la situació anticiclònica.

 

 

Novembre 20, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.