932 041 041

Com funciona el nou servei d'Audio-guia - SmartGuide?

Emmarcat en el procés de digitalització de l'estació de Vall de Núria, s'ha desenvolupat aquesta àudio-guia gratuïta per a tots els visitants i per a totes les persones que tinguin interès a descobrir més sobre aquesta vall màgica. L'App pot ser utilitzada durant el trajecte en cremallera i per la vall, a més es pot escoltar sense connexió o des de casa.

És una experiència exclusiva que augmenta l'experiència del visitant i li dóna nova informació. Recomanem que per a l'ús de l'audioguia descarregueu en mode "offline" l'app i l'audioguia al vostre dispositiu abans d'iniciar el viatge així com de tenir uns auriculars amb vosaltres per no molestar la resta dels viatgers.

L'aplicació ha estat desenvolupada per SmartGuide, una empresa txeca que ha desenvolupat audioguies turístiques per a operadors ferroviaris com l'alemany Deustsche Bahn. Aquest suport està disponible en català, castellà, anglès i francès.

 




Com puc començar un tour?



Si ja t'has decidit a descobrir més sobre aquestes visites gratuïtes, pots començar a explorar els punts d'interès des de casa, o quan visitis la vall de Núria.



1. El primer que has de fer és descarregar l'app a valldenuria.cat/audioguia. Un cop descarregada i instal·lada, Smartguide us farà una petita introducció sobre l'applicació.


2. Després d'aquestes pantalles t'apareixerà la guia de Vall de Núria. En aquesta pàgina pots explorar els racons recomanats o destinacions relacionades, guardar els teus punts d'interès preferits o accedir a les dues visites audioguiades de Núria i començar a escoltar-les des de casa mateix.

 

3. Per començar una visita també pots seleccionar Els meus guies > visites autoguiades > seleccioneu una guia > feu clic al botó "Porta'm a l'inici". Això només està disponible una vegada estiguis a prop del lloc del recorregut. Si ho proves lluny del recorregut, pots explorar tots els punts d'interès utilitzant el carrusel a la part inferior de la pantalla. Quan arribis a la destinació, apareixerà el missatge "Porta'm a l'inici". Sempre pot iniciar la reproducció d'un punt d'interès manualment amb el botó de reproducció.

 


Recomanacions

Carrega el mòbil al 100%
Qualsevol aplicació que depèn de l'GPS esgota la seva bateria molt més ràpid que l'alarma, per exemple. La raó per la qual la bateria durarà menys, és la combinació d'activitats d'alta potència. Entre els més exigents hi ha els serveis d'ubicació (GPS) que busquen la seva posició (escoltant constantment els satèl·lits) i consumeixen més quan està dins d'un sostre de metall, si viatja ràpid en tren en una àrea amb senyal feble, si al mateix temps obtens indicacions d'un mapa, si la pantalla sovint està encesa, etc.



Descarrega l'aplicació a casa
Abans de la visita, és preferible descarregar els continguts per no dependre de dades mòbils durant la visita. Es poden guardar com a favorites les audioguies per a la teva visita a Vall de Núria, i utilitzar-la durant la visita de manera sincronitzada amb el trajecte del cremallera i la visita per la vall, tal com ho faria un guia!

No necessites apagar les dades quan faig servir una guia fora de línia, pots mantenir les dades mòbils, i l'aplicació no les farà servir per descarregar el contingut, per tant, estalviaràs la valuosa quota de dades mòbils.

 

 

Juliol 01, 2020

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.