932 041 041

Aventura i diversió en el paisatge més alpí

El Pallars Sobirà, al Pirineu de Lleida, és sinònim d’aventura i adrenalina a l’alta muntanya. Molt a prop de les estacions d’Espot i Port Ainé, gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), trobaràs infinites activitats a l’aire lliure que et permetran viure un estiu carregat de diversió i emocions fortes, per gaudir amb els cinc sentits.

Ambdues estacions, a més, es troben a tocar del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l’únic parc nacional de Catalunya, i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el parc natural més gran de Catalunya. Destins que esdevenen un paradís natural on practicar esports d’aventura.

 

Si aquests mesos de més calor busques acció, esbargiment i natura a l’alta muntanya, segueix llegint. Aquest article t’interessa!

 

Ràfting

 

El ràfting consisteix en el descens d’aigües braves en bots pneumàtics pel riu Noguera Pallaresa, sempre acompanyats d’un guia titulat. A cada embarcació hi poden anar entre sis i vuit persones.

 

Quins son els imprescindibles? Sobretot i el més important: saber nedar. I, en segon lloc, menys important, però del tot recomanable: sentit de l’humor per encarar els possibles bolcs i remullades que hi pugui haver durant la baixada.

 

Imatge de rafting a Llavorsí

Descens de barrancs


Tens esperit aventurer i tens ganes de remullar-te aquest estiu? Doncs si és així, el barranquisme aglutina tot el que necessites per gaudir com mai!

 

Estàs preparat per esprémer aquesta experiència fascinant? Durant l’activitat podràs descendir un riu de muntanya entre les parets d’un barranc, amb l’ajuda de tobogans, salts, ràpel... Podràs nedar tot seguint el curs de l’aigua!

Imatge de descens de barrancs a Sant Pere. Crèdit foto: Toni Grases

 

Prova aquesta modalitat esportiva a l’aire lliure! 

 

Canoes de riu


T’imagines baixar per cabdals del Noguera Pallaresa amb una embarcació tradicional? Et proposem tota una aventura amb aquestes canoes de goma, d’uns dos metres i mig, amb capacitat per a dues, tres o quatre persones.

 

L’emoció recau en què vosaltres mateixos haureu de ser els encarregats de dirigir la barca (amb l’ajuda, això sí, d’un monitor si és necessari)!

 

La millor època per practicar-ho és a la primavera i a l’estiu, quan les temperatures son més altes i els rius d’aigües braves tenen més força.

Hidrospeed 


Si vols emocions fortes, suma’t a l’hidrospeed, el millor descens de rius al Pirineu que et farà sentir que en formes part.

 

Interactuaràs amb el riu i la seva intensitat, tot desplaçant-te amb un “trineu d’aigua”! A més, nedaràs per propulsar-te sempre seguint la línia que marca el riu i els monitors que dirigeixen el grup.

 

Aquesta activitat aquàtica és apta per a majors de 16 anys i requereix un mínim de força física.

Imatge d’una activitat de grup d’hidrospeed. Crèdit foto: Toni Grases

Excursió amb cavalls


Després de tanta disbauxa, potser busques una proposta per baixar revolucions? Si ets un amant dels animals i de la natura, pren nota!

 

Vols descobrir els paratges més autèntics del Pirineu lleidatà a lloms d’un cavall? Passejaràs per senders, camins i rutes que discorren per valls o pistes forestals al costat del riu, on es poden observar paisatges d’una gran bellesa. I sempre al ritme que tu marquis.

Imatge d’un cavall i vistes a l’Orri

Juny 27, 2022
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.