932 041 041

Passar uns dies a Espot o Port Ainé pot ser molt divertit però, què hi ha millor que arribar a l’habitació de l’hotel després d’un llarg dia d’esquí? Creiem que només pot ser superat per una bona sessió de spa. Ja no només es per que els vostres músculs puguin relaxar-se després de tantes hores en tensió, sinó que a més una sessió wellness permetrà que la vostra ment desconnecti del tot.  

Amb una àmplia gamma de tractaments de primera classe, unes instal·lacions magnífiques i unes vibracions úniques i tranquil·les, aquests hotels amb spa són la vostra millor aposta per a un gran après-ski.

 Us detallem alguns dels spas de la zona del Pallars Sobirà!

 

Port Ainé:


Hotel Riberies**** Llavorsí 

 

 

 

L’Hotel Riberies està situat al poble de Llavorsí, a la comarca del Pallars Sobirà, a 20 minuts del Parc Nacional d’Aigüestortes i de les estacions de Port Ainé i Espot.

Es tracta d'un hotel de muntanya acollidor i modern. Compta amb 34 habitacions, entre les quals hi ha 24 habitacions confort i 9 habitacions rústiques, les quals tenen bany complet, aire condicionat i calefacció, assecador de cabell, caixa de seguretat, minibar, TV (via satèl·lit), telèfon, connexió a Internet wifi.

L'hotel disposa d' una suite, la qual, a més de tenir les prestacions mencionades anteriorment, també compta amb llar de foc, banyera d'hidromassatge i dutxa termostàtica, Hospitality Tray (safata d'infusions), TV de plasma i DVD.

 

 Hotel Pessets & Spa*** Sort

 

 

L’Hotel Pessets està situat al centre de la vila de Sort, en un edifici construït l’any 1966, amb constant renovació i actualització dels seus serveis, amb totes les comoditats i prestacions d’un gran hotel.

Disposa de 76 habitacions: 49 estàndard (amb bany complet amb assecador de cabell, telèfon i TV), 13 superiors a les golfes (amb llucanes de fusta i decoració informal i avantguardista, dutxa relaxant i aire condicionat), 10 superiors amb terrassa (decoració elegant, dutxa relaxant i banyera) i 3 Junior Suites Familiars (a les golfes amb bany complet, dutxa relaxant i minibar) i 1 Suite Especial amb totes les comoditats i disseny. 

 

Espot:

 

Els Encantats Hotel Spa***Espot

 

 

Els Encantats Hotel Spa, de tres estrelles, es troba al cor dels Pirineus, concretament al poble d'Espot, situat a la mateixa entrada del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Els Encantats Hotel Spa és un petit hotel rural que destaca per l'atenció i harmonia de l’equip professional. Es caracteritza per la seva arquitectura de muntanya en la qual els materials autòctons del Pallars Sobirà, fusta, pedra i pissarra són els protagonistes. 

L’hotel compta amb 14 habitacions estàndard amb capacitat per a dues persones i amb la possibilitat d’afegir un supletori. Totes les habitacions tenen bany complet. 

 

Aparthotel Spa Àreu

 

 

L'Aparthotel Spa Àreu és al poble d'Àreu, a la capçalera de la Vall Ferrera i en ple cor del Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Els apartaments es troben distribuïts en sis edificis, tots ells reconstruïts seguint les pautes de l'arquitectura popular de l'Alt Pirineu Català.

 

 

 

 

Novembre 10, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.