932 041 041

L'Ànnia, exemple d'una unió entre esport i superació

La Molina acull la cursa més humana de la temporada. La competició infantil Pista! Pista! d'Audi quattro Cup, que cada any realitza una prova a l'estació degana, excepcionalment l'edició d'aquest any està dedicada a la lluita contra el càncer infantil. El motiu? Una nena molt especial, l'Ànnia.

L'Ànnia és una nena de set anys amant dels esports de neu i sobretot de l'esquí, i des de ben petita ha practicat aquesta modalitat a l'escola d'esquí La Molina Club d'Esports. Tal com explica la seva mare, un bon dia l'Ànnia estava dibuixant un drac tranquil·lament i li va començar a tremolar la mà, el què semblava un fet sense importància va acabar sent la porta d'entrada d'una llarga lluita contra el càncer.

  

Però l'Ànnia no es va rendir en cap moment i va continuar lluitant dia a dia per superar la malaltia, sempre amb un objectiu per davant: tornar a esquiar. La Molina, el seu club d'esquí i molts altres col·laboradors, s'han implicat i han fet tot el possible perquè aquesta gran lluitadora torni a calçar-se els esquís.

 

 

 

I no hi ha millor manera que amb una cursa infantil d'esquí, per aquest motiu el 26 de febrer l'edició de la cursa Pista! Pista! que es va celebrar a l'estació de muntanya de La Molina va estar protagonitzada per l'Ànnia. Ella va ser l'encarregada d'obrir la cursa i la primera a passar per la línia de meta en una baixada d'honor.

 

Els infants que competeixin a la cursa li van fer un passadís des del telecadira Torrent Negre fins a la sortida de la competició i l'Ànnia, acompanyada de les seves entrenadores, va àssar pel mig, mentre tots els nens van picar amb els pals.

 

 

Mira el reportagte que li han fet a l'Ànnia des del programa Temps de Neu:

 

Febrer 21, 2022
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.