932 041 041

El complement imprescindible per la teva esquiada és l’App de La Molina. Tindràs al teu abast tota la informació a temps real de l’estació, perquè la teva experiència a La Molina sigui magnífica i puguis gaudir de l’estació tant a l’hivern com a l’estiu. 

 

Podràs saber la meteorologia de l’estació al moment, consultar el plànol de l’estació, conèixer l’estat de les pistes a través de la webcam, saber quines instal·lacions o remuntadors estan oberts, fer la recàrrega de forfets i gestionar altres reserves. Alhora, tindràs un geolocalitzador i molts concursos on podràs participar!

 

Aquestes són les raons per les quals hauries de baixar-te l’App abans de visitar l’estació:

 


 

1. Segueix la informació a temps real

 

Conèixer la previsió del temps, l’estat de la neu, el nombre de pistes i remuntadors oberts pot determinar una decisió d’última hora, aquella que s’acaba convertint en la bona opció. Potser dubtaves en anar a esquiar aquest cap de setmana, però veient l’agradable temperatura i la pinta que fa la neu, no pots dir que no. Per això tindràs un comunicat de neu totalment actualitzat.


 

2. Assabenta’t de les últimes notícies

 

Les xarxes socials oficials de La Molina estaran al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments perquè estiguis totalment actualitzat, no te’n perdis cap i puguis aprofitar-les!


 

3. Navega pel mapa interactiu amb tracks

 

El mapa interactiu de l’estació també t’informarà de l’estat d’obertura de les pistes d’esquí i remuntadors, sincronitzat en temps real. Podràs cercar i filtrar els punts d’interès, rutes i instal·lacions de l’estació La Molina. Alhora, a les rutes hi trobaràs la seva descripció i podràs veure el seu perfil de desnivell.

 

Per si no ho sabies, aquest any el nou mapa interactiu és més atractiu visualment, es carrega més ràpidament i representa edificis i remuntadors en 3D!


 

4. Participa en concursos i guanya premis

 

Amb l’app, podràs compartir la teva experiència a La Molina, amb tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos. Així tindràs l’oportunitat de participar en diferents reptes i concursos durant la temporada amb la possibilitat d’obtenir premis excepcionals, com un forfet de temporada al repte SKITHON.

 

El repte SKITHON: FGC et proposa registrar els teus quilòmetres esquiats a qualsevol estació de FGC durant aquesta temporada d’esquí (del 30/11/2019 fins al 15/04/2020). L’esquiador o surfer amb més quilòmetres sota els seus esquís o taula serà premiat amb un forfet de temporada de La Molina. Si vols conèixer més el repte pots clicar aquí.

 

Saps que si has enregistrat tracks a les nostres estacions, entraràs automàticament al sorteig de 5 forfets de dia dobles per a la temporada 20-21? A què esperes?


 

5. Gaudeix d’ofertes exclusives

 

Seràs el primer a assabentar-te d’una promoció gràcies a les alertes de l’App, que t’avisaran perquè puguis gaudir de les ofertes exclusives de La Molina. També podràs comprar i reservar directament forfets, paquets turístics i estades, tot al teu abast per gaudir d'ofertes exclusives !

 

És la teva oportunitat, baixa't l'app de La Molina!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desembre 11, 2019

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.