932 041 041

El nostre pirineu té un munt d’activitats per a tu, t’ho perdràs? Et presentem els cinc irrefutables plans per a fer per Setmana Santa. Amb menuts, amb adults, amb parella? No et quedis a casa i vine a la Cerdanya a gaudir com vulguis!

 


 

1. Recull tots els ous a la V Gimcana “Ous per pàsqua” (10 d’abril)

 

Una temporada més celebrarem una nova edició de la Gimcana “ous per pasqua” de La Molina. Vine a divertir-te amb la família a l'estació d'una manera ben diferent!

 

Podràs participar a l'activitat lúdica gratuïta (amb el forfet de dia o temporada) preparada amb motiu de Pasqua, vine a buscar els ous amagats per l'estació i aconsegueix premis. La 5a Gimcana ous per pasqua de La Molina va adreçada a tots els públics. Per optar a qualsevol dels premis cal presentar els 4 ous repartits per tota l’estació a les Oficines Centrals abans de les 16:00h de la tarda. Important que els participants portin una motxilla per poder portar els ous trobats!

 

Es premiarà a totes les parelles que trobin els 4 ous i els portin sencers. Hi haurà diferents premis: entre ells es premiarà la foto més divertida penjada a Instagram utilitzant el hastag #ouslamolina. També hi haurà la prova de rapidesa a la primera parella que entregui els 4 ous sencers a les Oficines de La Molina. I es farà un sorteig especial entre totes les parelles que participin i portin els 4 ous sencers. T’hi apuntes? Inscriu-te per participar!  Més info al nostre web de La Molina.

  


 

2. Apunta't a la VII Trisnow La Molina (12 d’abril)

Us imagineu una triatló de muntanya? El tenim! Esquí de muntanya, running i BTT, tres modalitats per salvar les distàncies de la cursa i un final de festa amb sorteig de material.

 

La Trisnow és un nou repte per aquells atletes que volen combinar tres dels seus esports preferits o per aquells equips que dominen a la perfecció un dels tres. Córrer per camins de muntanya, pujar en la BTT i guanyar metres d’alçada fins arribar a la neu i allà̀ calcar-se els esquis per fer un magnífic recorregut en pujada per acabar amb un vertiginós descens.

 

 

Volem que La Trisnow La Molina sigui la festa de final de l’esqui alpí i l’inici del mountain running i la BTT per muntanya.

 

T'hi apuntes? Si t'enamora l'esport no hi faltis! Inscripcions i informació: trisnowlamolina.comMés informació al nostre web de La Molina

 


  

3. Fes un viatge en el temps amb el Tren del Ciment

 

Preparats per viure un trajecte històric pel Berguedà? Us presentem el Tren del ciment!

 

El tren del ciment es troba a 45 minuts en cotxe de La Molina per la collada de Tosses i es tracta d'una línia que històricament unia l'antiga fàbrica de ciment Asland de Castellar de n'Hug amb Guardiola de Berguedà, des d'on partia la línia del ferrocarril de via estreta cap a Berga i Manresa. El trajecte de l’antic Tren del Ciment, que dura aproximadament 20 minuts, el realitza una locomotora dièsel amb quatre cotxes que tenen una capacitat per a 25 viatgers cadascun. Té un recorregut de 3,5 quilòmetres i para a estacions. Tota una activitat per gaudir amb els més menuts. Un autèntic viatge en el temps que no et pots perdre!

 

Consulta els horaris i dates d'obertura a: horaris tren del ciment. Més informació sobre el Tren del Ciment al web trendelciment.cat

 


 

4. Descobreix Puigcerdà i el seu encant

 

 

Font: Espencat, Jorge Franganillo i Maria Rosa Ferre

 

Puigcerdà és la localitat més gran pròxima a l’estació i recull molt de l’encant dels pobles dels pirineus. Trobem a la plaça de Santa Maria l’Església de Santa Maria de Puigcerdà d’estil romànic derrocada parcialment al 1936 de gran encant. Trobem un munt de restaurants, botigues i forns boníssims on parar a dinar i fer unes compres. També trobarem un munt d'activitats que l'ajuntament recull al seu web per a que descobreixis el pirineu de la forma més divertida possible.

 

Descobreix-les al web puigcerda.cat i a l' agenda mensualI si vols fer una ruta històrica pel poble també t'ajudarem a fer-ho possible: Ruta Històrica .

 


 

5. Queda’t a dormir al Niu de l’Àliga

niu de l'aliga

 

El refugi del Niu de l’Àliga es troba al cim de la Tosa d’Alp a 2537 metres, el refugi guardat més alt del Pirineu. Aquest Refugi no només és per fer-hi nit sinó és tota una experiència als que hi vulguin arribar fent una excursió amb raquetes. Com pots arribar?  Agafant el Telecabina Superior, que ja enllaça directament fins al Niu. Aquest et deixa al punt més alt del domini esquiable de l'estació de Molina, llavors amb un petit passeig de 20 min. arribes al Niu, tot seguint la vall en direcció a Tosa d'Alp. La fusta, l’estufa al mig del menjador, les vistes que s’hi veuen, la posta de sol o tots els animals com isards, trencalossos, marmotes o voltors; faran que us enamoreu d’aquest lloc únic.

 

 

Lleva't a més de 2.500 metres!

Lleva't al refugi i prepara't per baixar per pistes des del punt més alt de l'estació! Aprofita que ets al capdemunt de la estació per gaudir de les vistes a l'hora que tu vulguis i sigues el primer en estrenar les pistes. 

Encara t'ho estàs pensant? Au va! Fes la reserva al Niudelaliga.cat i enamora't de la Molina

  

Març 04, 2020
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.