932 041 041

5 claus per aprofitar el dia d'esquí aquesta primavera

Els dies ja són més llargs i solejats i podem aprofitar-los estirant el dia amb totes les pròpostes d’oci que ofereix la Cerdanya.

 

Us hem preparat un dia perfecte d'esquí de primavera a La Molina!

  

1. Quedar-se a dormir al Niu de l’Àliga

El Niu de l’Àliga és un refugi emblemàtic situat a la zona més alta de l'estació (cota 2.537). S'hi pot arribar mitjançant el teleesquí de Set Fonts tot fent una excursió amb raquetes al vespre.

 

És el millor lloc del Pirineu per gaudir de les postes i sortides de sol. Quedeu-vos a dormir i desperteu amb unes vistes espectaculars de la vall de La Cerdanya i el Berguedà.

 

A més, al despertar al punt més alt de l’estació, tindreu tot el dia d’esquí per endavant!

 


 

2. Aprofitar les primeres hores del matí

Els dies són més calorosos, i cap al migdia la neu és primavera, més humida. Es recomana matinar i aprofitar les primeres hores del matí, ja que hi ha neu fresca produïda pels canons de neu durant la nit.

 

Si us aixequeu d’hora, podreu esquiar amb molt bona neu i aprofitar la tarda per fer altres activitats com les que us ennumerem a continuació. 

  


 

3. Prendre un vermut al sol en una terrasseta

Ja hi ha ganes de prendre el sol! Aquest hivern ha sigut especialment calorós i assoleiat, ha afectat a la neu, però per altra banda ens ha regalat grans moments de relax a les nostres terrasses.

  

Costa Rasa

 

La cafeteria-restaurant Costa Rasa està situada a la cota 2.000, just a la sortida del telecadira de Roc Blanc. És molt coneguda pel seu Chill out, ideal per fer un gintònic, copes i combinats. Durant el dia triomfen les seves crèpes de xocolata, el plat preferit de la Judith Mascó!

 

La seva terrassa és ideal per reposar i recuperar les forces tot prenent una beguda calenta o fent un mos amb vistes impressionants .

 

 

Restaurant-Cafeteria Alabaus

La Cafeteria Alabaus té el gran avantatge d’estar a peu de pistes. Podreu estacionar-hi el vostre vehicle sense problemes i tindreu tots els serveis al vostre abast, inclosos WC, una escola d'esquí o taquilles per a l'adquisició de forfets.

 

És fantàstic per fer una aturada, perquè està en una de les zones més assolellades de La Molina, amb vistes de la zona del Pla.

 

 

Roc Blanc

 També a peu de pistes trobareu la cafeteria El Roc Blanc, idoni per esmorzar tranquil·lament abans de començar l’esquiada o per renovar energia amb una bona pizza.

Està situada just al costat de l'aparcament i el telecadira de Roc Blanc.

  


 

4. Donar el dia per finalitzat amb un bon arròs de muntanya

El Restaurant El Bosc és un local amb encant i ambient alpí, construït amb pedra i fusta que creen un ambient tranquil i càlid. Aquí podreu gaudir dels millors plats elaborats de muntanya, entre elsquals destaquen el seu arròs de muntanya, l’escudella tradicional o un deliciós trinxat de la Cerdanya. I per si això fos poc, també tenen postres casolans típics de la zona.

 


 

5. Allargar la tarda amb un après-ski a la Cerdanya

Foto: Villa Paulita, antiga Torre Volart, Estany i Parc Schierbeck. Maria Rosa Ferré.

 

Després de l’esquiada podeu baixar als encantadors pobles ceretans: perdre-us pels carrers de Puigcerdà, relaxar-vos en els banys termals de la Cerdanya Francesa (Dorres i Lló) o descobrir racons mítics, com la farmàcia de Llívia, considerada la més antiga d’Europa.

Març 19, 2019
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.