932 041 041

5 activitats que pots fer si véns amb nens a la Vall de Núria

Tens pensat de venir pròximament a la Vall de Núria amb nens i t’agradaria conèixer algunes de les opcions que us oferim per fer junts? Doncs en aquest post et proposem 5 activitats ben diferents que podeu fer en família per viure una experiència inoblidable en un indret immillorable!

 

 1. Parc Lúdic.  

 

Tubbing Activitats Parc Lúdic

 

Si tens nens petits, i vols que s'ho passin d'allò més bé... porta'ls al lloc per excel·lència dels infants. Al parc es duen a terme un seguit d'activitats tant diverses com:

- Tubbing  amb donuts gegants

- Baixades amb trineu

- Carreres programades amb trineu cross

- Lliscar amb els patinets de neu

- Llençar-se en tirolina

- Escalar al rocòdrom

 

Podeu consultar totes les activitats i tarifes al web

 

2. Cau de la marmota.  

 

Cau de la Marmota Cau de la Marmota

 

Tens filles o fills? Vols gaudir de l'esquí mentre els teus fills s'ho passen d'allò més bé? El teu lloc és el parc infantil de la Vall de Núria. Un espai en el qual es duen a terme diverses activitats pels nens com:

 

- Tir amb arc

- Tallers de natura i medi ambient

- Concurs de ninots de neu

- Excursions per la vall

- Diversos tallers

 

El seu preu és gratuït sempre que estigueu allotjats a l’hotel o apartaments de la vall. Sinó, podeu consultar-ne les tarifes aquí. 

 

3. Excursions en màquines trepitjaneus. 

 

Retrac excursió

 

Si no heu pujat mai a un retrac, aquesta és la vostra oportunitat per a fer-ho! Una experiència única per a tota la família per gaudir del paisatge que envolta la Vall de Núria d’una manera diferent i divertida, pujant fins a la cota alta de l’estació i finalitzant l’excursió amb una copa de cava. Ho podran fer els clients que estiguin allotjats a l’Hotel cada dissabte juntament amb un guia. Per horaris i reserves podeu consultar al web

 

 

4. Bateig amb raquetes de neu.

 

Si sou aventurers i el que voleu és descobrir la Vall de Núria d’una manera divertida i lúdica, podeu fer-ho amb visites guiades amb raquetes de neu! L’activitat es realitza els caps de setmana i inclou bitllet de tren cremallera, excursió amb guia i el material necessari! Això si, els nens han de tenir 7 anys com a mínim per poder fer-la. Consulta tota la informació aquí.

 

 

 

5. Sortida amb raquetes les nits de lluna plena i sopar.  

 

Raquetes amb lluna plena

 

Viviu l’experiència de conèixer la Vall de Núria de nit! Caminareu durant dues hores i acabareu l’excursió amb un bon sopar al restaurant de l’Hotel Vall de Núria per recuperar forces. Si us interessa aquesta activitat, les properes dates per fer-la són el 23 de març i el 20 d’abril a les 16:30h. Per a més informació i per reserves pots visitar el web.

 

6. Excursió "Camí Vell de Queralbs a Núria".

 

Si haguéssim d'escollir una ruta que pogués definir-se com el bressol de l'excursionisme català probablement triaríem l'itinerari Camí Vell de Queralbs a Núria. Recorregut lineal de poc més de 7 km de longitud per la vall de Núria, al nord de la comarca del Ripollès i a tocar de la frontera amb l'estat francès. Des del poble de Queralbs enfilem pel Camí Vell de Núria pel vessant occidental de la vall fins a la balma de Sant Pau. Davallem fins al fons de la vall, creuem el pont de Cremal i ascendim per la riba esquerra orogràfica del riu Núria, passant per les marrades del Salt del Sastre i la cascada de la Cua de Cavall. Tornem a la riba dreta orogràfica creuant el pla de Sallent i pugem de valent fins que assolim al pla de la Creu d'en Riba, des d'on baixem suaument fins al proper santuari de Núria.

: Mig dia

: 3:45h en total.

: +932m / -152m

: Mitjana. L'excursió no presenta cap dificultat tècnica destacable.

: Tot l'any. A l'hivern bona part del recorregut pot estar nevat i, per tant, caldrà consultar el butlletí de predicció de risc d'allaus. Si les condicions de neu ho requereixen, serà convenient portar raquetes de neu o fins i tot grampons.

 

 

Febrer 20, 2019

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.