932 041 041

4 plans per lliurar-te de l'estrés a la Vall de Núria

Les vivències a la vall et convertiran en una persona nova. L’estança a l’Hotel Vall de Núria et permetrà despreocupar-te, gaudir del repòs que suposa rodejar-se d’aire fresc i de respirar natura.

 

Aquí trobaràs 4 plans que t’ajudaran a alliberar-te de l’estrès a la vall de Núria.

Relax Vall de Nuria

La Vall de Núria és un paradís excepcional. És l'indret on multitud de fonts i rierols neixen entremig dels cims més alts, torrents que conflueixen amb el riu del Freser. És un paratge de pins i d'isards. És una olor fresca i pura. És desconnexió i tranquil·litat. És el perfecte antònim de la ciutat: nervis i tràfic. I ho és perquè només s'hi pot accedir amb el Cremallera. Un mitjà de transport únic i verd, que homenatja l'entorn mediambiental, on el trajecte serà la primera experiència inoblidable de l'estada. 

 

 


 

1. FES-TE UN MASSATGE

 

La tensió que genera viure en un entorn accelerat acaba afectant, malauradament, al nostre organisme. És per això que cuidar el nostre cos és essencial per evitar danys a la salut. El massatge redueix el ritme cardíac i la pressió sanguínia, fet que provoca que el cos es relaxi. Alhora, s’alleugereixen els dolors, especialment els musculars, mantenint un sistema nerviós saludable. Gràcies al massatge, el líquid limfàtic elimina toxines i incrementa les defenses del nostre organisme. A més, la circulació de sang nova i oxigenada alimenta els teixits, regenerant la nostra pell i aconseguint que aquesta estigui més suau i més elàstica.

Massatge a la Vall de NúriaA l’Hotel Vall de Núria podràs gaudir del nou servei de massatges relaxants, amb una durada de 45 minuts. El temps perfecte per descarregar la tensió en un estat de tranquil·litat i benestar. Aquí pots reservar l'estada relax a l'Hotel Vall de Núria.

 


  

2. GAUDEIX D'ACTIVITATS EXCLUSIVES

 

Allotjar-se a l’Hotel Vall de Núria significa optar a un ventall d’oportunitats excepcionals.

 

Cada dissabte de la temporada d’hivern, podeu realitzar una excursió en màquina retrac amb guia d’1h:30’ de durada. Sí, ho heu sentit bé, màquines retrac: les robustes locomotores que faciliten el treball de la neu de l’estació d’esquí. Pujareu amb elles per pendents inimaginables i quan arribeu a la cota alta de l’estació, podreu contemplar tots els pics de l’Olla de Núria farcits de neu.

 

Núria és un destí de pelegrinatge molt concorregut. El santuari marià d’arrels i tradicions antigues ens permet fer un recer espiritual. Durant l’estada, podeu anar a fer una passejada per l’entorn del Santuari amb una copa de cava de cortesia.

 

 

Mai haureu vist les estrelles com al cel de la Vall de Núria. L’Hotel Vall de Núria ofereix un taller d’astronomia, una activitat nocturna impossible de gaudir-la igual a la ciutat, on la contaminació lumínica urbana ens amaga la bellesa d’un cel ben estrellat. A gairebé dos mil metres d’altura, el cel ens sembla més pròxim i, tanmateix, gegant. Enmig de la natura, el cel cobra més sentit: és immens i som tan petits...  

Estrelles Vall de Núria

Consulta les activitats exclusives que ofereix l'estada a l'Hotel Vall de Núria. 

 


  

3. LECTURA I ESCALFOR AL SALÓ DE L'ESTATUT

 

Tant se val si no sou de llegir o no us agrada el cafè, a la Vall de Núria us entraran ganes de començar aquell llibre que fa mesos que us van recomanar, i de fer-ho amb una tassa calenta, tastant potser una xocolata desfeta, a les mans.

 

I ho fareu perquè el Saló de l’Estatut està ple de butaques i sofàs còmodes perquè els visitants puguin inspirar-se, contemplant les vistes que ens ofereixen les grans finestres. El llac glaçat, la neu que cau del cel...

Salo Estatut Vall de Nuria

Si us pregunteu per què el Saló de l’Estatut duu aquest nom és perquè s’hi va firmar l’Estatut del 1932, el que es va anomenar l’”Estatut de Núria”. Si la Generalitat de Catalunya va escollir aquest escenari per redactar el projecte, serà per alguna cosa, no creieu?

 


 

4. MENYS ÉS MÉS, FES LA TEVA!

 

L’estada a la Vall de Núria l’heu de fer vostra. Feu allò que la natura us permet fer: respirar-la, olorar-la, sentir-la. Podreu combatre l’estrès amb la calma i la tranquil·litat que comporta estar en una vall aïllada de sorolls, vibracions i contaminacions. 

 

Podeu rodejar el llac glaçat i observar com cauen els flocs de neu del cel, aprofiteu per connectar amb la naturalesa i la fauna. Això us ajudarà a ordenar la vostra ment, pensar menys i reduir preocupacions!

 

Recordeu que fer senderisme per la muntanya només ens aporta coses bones: ens millora la nostra salut cardiovascular i ens ajuda a dormir millor. Després d’un esforç ve una bona compensació oi?

Fes la teva Vall de Nuria


Si voleu inspirar-vos i conèixer més sobre la Vall de Núria, en el nostre blog d'actualitat de FGC trobareu més informació. 


 

 

Novembre 15, 2019

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.