932 041 041

3 activitats que pots fer al Parc Astronòmic Montsec

Et presentem les tres espectaculars activitats que pots fer al Parc Astronòmic Montsec. Ja sigui amb els més petits de la casa, amb els amics, amb parella o amb la teva escola o universitat, no et quedis sense viure aquesta experiència única i descobreix els secrets que amaga l’espai.

En una localització extraordinària, a la serra del Montsec, es troba el Parc Astronòmic Montsec (PAM), en el que es considera el millor indret per observar l’astronomia a Catalunya.

 

El recinte del Parc Astronòmic Montsec   

 

Un espai on descobrir aquells tresors insòlit s que tenim sempre davant però que només els podem veure amb unes condicions específiques. Al PAM podràs descobrir la màgia de l’univers observant el cel nocturn a través de diferents propostes.

 

Et presentem aquestes tres espectaculars activitats que pots fer al Parc Astronòmic Montsec sigui amb la modalitat de visita general o amb la modalitat familiar i sigui nocturna o diürna.

 


 

1. L’ull del Montsec

 

Visita guiada al planetari multimèdia i una cúpula mòbil de 12 metres, on es visualitza el cel nocturn en qualsevol moment i on poder veure espectacles audiovisuals com la pel·lícula “Asteroid: Mission Extreme” de National Geographic. La sessió acaba amb l'explicació del cel de la nit amb l'ajuda d'una persona especialitzada.

 

Planetari 'Ull del Montsec' Parc Astronòmic Montsec

 


  

 2. El Parc de Telescopis

 

Una experiència única i guiada on amb els diversos instruments que es troben a l’espai del Centre d’Observació de l’Univers, es pot fer l’observació del sol de dia i veure la lluna.

 

 


  

 3. Exposició permanent a la Sala de l’Univers i Sala Starlight

 

Visita lliure a l’exposició permanent de l’edifici central i de la sala Starlight. En aquestes exposicions es mostren diversos temes com les ciències de l’espai o la protecció del medi nocturn contra la contaminació lumínica.

 

Sala d'exposició del PAM

 


  

Febrer 09, 2021
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.