932 041 041

2a copa FEDC (ONCE) a Espot

El cap de setmana del 16 i 17 de març l'estació d'Espot va acollir la 2ª edició de la Copa FEDC (ONCE). La cursa, organitzada per la Federación Española Deportiva de Ciegos (FEDC), va comptar amb més de 30 corredors i guies que van competir en les modalitats d'eslàlom i gegant.

Els dies 16 i 17 de març Espot va acollir la 2a copa FEDC (ONCE) amb 33 parelles d'esportistes i guies de les categories juvenil i sènior.

S'han disputat les proves d'Slalom i Slalom gegant amb unes condicions de muntanya perfectes i unes condicions meteorològiques d'anticicló que l'han deixat ben assoleiat. Tan assolellat que ens han deixat les millors fotos i vídeos que hem aprofitat per editar i explicar-te com ha anat la II Copa del FEDC

En categoria juvenil femenina va obtenir la medalla d'or en les dues disciplines Inés Gortázar, en juvenil masculí en Gabriel Pugnaire va obtenir la primera plaça en Slalom gegant, i Marc Albors va guanyar en l'Salom.

En categoria sènior la guanyadora de les dues disciplines femenines va ser Elena Huguet. En sènior masculí Andrés Boira es va alçar a la primera posició tant en GS com a SL.

Per al lliurament de trofeus vam comptar amb la Gemma Lleó, secretària general de la FEDC, Albert Núñez de Prat, el cap d'Explotació de SkiPallars i Espot i en Jordi Farreny, el responsable de Competició d'Espot.

Volem agraïr a tothom que va fer-ho possible, sense vosaltres no hagués estat possible realitzar aquesta 2a Copa FEDC en les millors condicions.