932 041 041

Dins de l’oportunitat de baixar pistes plenes de neu, la Molina ens aporta diversos plaers ben peculiars. Us deixem el nostre llistat preferit!

 

 1. Esquiar, esquiar i esquiar! 

Sí! D’acord, esquiar ens encanta però sabeu que és un esport oi? Que quan diem que ens estem tirant per les pistes estem fent activitat física! Així que si us agrada l’esport, esquiar sempre es un bon motiu per agafar la roba de neu i pujar a esquiar, esquiar i esquiar!

 

 

2. La beguda calenta d’un dia de neu

No hi ha cosa que es gaudeixi més que una beguda calenta en un dia de neu, oi? Recordar quan entrem al bar-restaurant de pista llarga seieu i les galtes se’ns posen vermelles de la calor. Què hi ha millor que degustar un cafè i un amb unes vistes precioses d’un paisatge nevat?

 

 

3. Boles de neu.

Algunes tradicions hivernals és fer ninots de neu, fer l’àngel estirats a la neu, llançar-nos boles de neu o fer iglús. Tant sigueu petits o grans, sabreu sens dubte de què és tenir les mans fredes de jugar amb neu.

 

 

4. La vida de muntanya

I a què ens referim amb això? A l’hivern podem pujar-nos en transports com els trineus, les motos de neu o els trepitjaneus fins al Niu de l’Àliga o realitzar passejades amb raquetes. No tot són esquís i forfets. Recordeu l’última vegada que us vau tirar en trineu?

 

 

5. I després d’esquiar... què?

Ens agrada esquiar, però un cop tanquen les pistes la diversió no s’acaba. Hi ha alternatives per a tots els públics; curar-nos i cuidar-nos fent una sessió d’spa amb la parella i/o amics, una tarda de botigues i compres de records i artesania local de les comarques de muntanya, rutes gastronòmiques, descoberta en família dels museus etnogràfics de l’entorn o gaudir de l’oci nocturn amb els amics…perquè un cap de setmana d’esquí és molt més que lliscar per les pistes.

 

 

6. L’olor de la llenya cremant

Què més plaent que passejar tapats fins els nas i les orelles, ben abrigats pels pobles muntanyencs i olorar el fum que van traient de les xemeneies cremant llenya de les cases quan caminem pels pobles de les valls i el fred ens talla la cara.

 

 

7. Paisatge? Tot blanc

Silenci, arbres despullats, els animals hivernant i el bosc i la muntanya en un estat de letargia ens transporten a un espai temps on res és urgent, res corre ni estressa. Una bona cura per cos, tot blanc, atapeït de blanc i l’oportunitat a l’abast de tothom de qui s’animi a endisar-s’hi.

 

 

8. Estrenar el nou material de la temporada o treure’l dels trasters

És hora de rescatar el material del fons de l’armari, treure-li la pols i encerar i fer cantells o bé de buscar quines seran les eines que farem servir per treure’n tot el suc a una temporada que s’acosta…farem servir els esquís “fat” per la neu pols o haurem de decantar-nos per unes bones fustes d’alpí amb cantells esmolats per tallar les autopistes de neu de les estacions? Raquetes? Pell de foca o una pala per a fer el teu propi park? Cada cap de setmana i dia que pugem a pistes és una sorpresa…cal estar preparats!

 

 

9. El moment del “postureig” esquiador 

I és que ens encanta compartir la vida mitjançant les xarxes socials. Saber qui més és  la molina mitjançant hashtags o seguint les comptes oficials de La Molina. La conversa de bar amb els amics; qui ha baixat més ràpid, qui ha fet el millor truc a la sessió i el repàs de les xarxes socials d’uns i altres on immortalitzem aquells moments de felicitat que tan ens omplen amb la cara vermella com un tomàquet i el cos rebentat després d’un llarg dia d’acció…

 

 

10. Bona nit, demà és diumenge i no hi ha vermut; s’esquia!

Aquella sensació després d’un dissabte intens i saber de que el diumenge toca tornar-hi, que s’ha de rendir i cal descansar el cos i ment per estar al 250% el dia següent per acabar-te tot el domini esquiable de l’estació que estàs visitant aquell cap de setmana; haver pujat tots els telecadires i baixat totes les pistes; haver tret aquell truc a l’snowpark que et va quedar pendent dissabte i que tenies quasi bé planxat. I sabem que a l’endemà seràs el primer fent cua al telecadira a les 8:45 esperant a tornar a baixar.

 

 

BONUS! La intriga de si nevarà al dia següent

L’ànsia que vivim quan la previsió de la méteo apunta una nevada històrica i veiem que el cel està cobert, cauen els primers flocs i és hora d’anar a dormir. Què passarà quan ens llevem? Enrecorda't de comprar el teu Forfet de La Molina

 

I vosaltres, quina preferiu? 

Octubre 24, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.