932 041 041

10 raons per enyorar l'hivern a Vallter 2000

Vallter 2000 és una estació coneguda per la seva dedicació a les famílies, el seu principal públic. Des de l’últim dia de la temporada d’hivern molts de nosaltres esperem amb ganes el primer floc de neu, i es que la neu és tan divertida!

No només ens ofereix l’oportunitat d’esquiar i realitzar la pràctica del snowboard, si no que podem passar una molt bona estona en familia amb ella realitzant diverses activitats i gaudint de diversos plaers. Us deixem el nostre llistat preferit per fer en l'estació!

 

1.Fer un ninot de neu

 

Què és un dia de neu en família sense deixar anar la imaginació i crear entre tots un ninot de neu?  És un clàssic! Doneu-li forma a la neu i feu un concurs al més original!

 

2. Llençar-se en trineu

 

 

Una de les activitats que també estan reservades normalment a aquesta època del any. Sentir la diversió de relliscar per la neu, tant per baixades com per pistes planes a tota velocitat. I el millor? No us fa falta disposar d'un trineu, podeu construir-lo vosaltres mateixos amb una planxa de plàstic, fusta...Pugeu a un individualment o per parelles i feu una cursa!

 

3. Fer formes i manualitats a la neu

 

 

 

La neu és com un llenç en blanc on poder plasmar moltes coses. Podeu rescatar els estris de la platja i fer castells com a la sorra, omplir ampolles d'aigua i colorant alimentici i pintar de forma no contaminant un gran quadre a la neu, o llençar-vos i fer formes amb el  vostre cos com angels etc. Mostreu la vostra creativitat!

 

4. Pendre un café o una xocolata calents després d'un dia d'esbarjo i activitat

 

 

Una de les coses més desitjables quan el fred comença és pendre alguna beguda calenta i dolça, i molt millor si es en família, aprofitant el calor de la llar de foc mentre xerrem i descansem abans de tornar a l'acció!

 

5. Gaudir de la natura en estat hivernal

 

 

 

A part de realitzar un munt d'activitats, l'hivern a la muntanya ofereix uns preciosos i relaxants paisatges dignes de ser gaudits en família. Arbres nus, rius glaçats, cel obert, el blanc predominant que dona sensació de pau i silenci. Què millor que una passejada tots junts per admirar la natura i apendre d'ella?

 

6. Fer una lluita de boles de neu

 

 

                                                                                                                                                                                                               

Arriba la neu i s'obre el camp de batalla. Escolliu els vostres equips, agafeu les vostres municions de boles de neu i endavant! Omplir-se de neu mai ha sigut tant divertit!

 

7. Les fotos en família abrigats fins les orelles 

 

 

 

No es pot anar a la neu sense immortalitzar el moment amb la nostra càmera o mòbil, tant per enviar-li a la família com per passat un temps recordar els bons moments! Somrieu!

 

8. Esquiar!

 

 

 

Per a molts, activitat d'obligat compliment per aquells visitants a qualsevol estació, no? Dóna igual el vostre nivell, podeu pujar en família als telecadires, esquiar a les diverses pistes segons el nivell i fins i tot participar en les classes d'iniciació. A aprofitar el màxim d'aquest esport que nomès tenim a l'hivern!

 

9. Fer un iglú 

 

 

Una altra activitat molt interessant i nomès possible a l'hivern és la creació d'un iglú per mantenir-se a cobert del fred. Treieu les vostres habilitats com arquitectes i seguiu els passos dels inuits!

 

10. Anar a dormir amb la intriga de si demà nevarà

 

 

Després d'un dia de tanta diversió a la neu arriba la nit i l'únic que esperem es que demà puguem continuar tenit-la per poder gaudir-la més. Llevar-nos al matí i observar els flocs de neu caient lentament és una visió que a tots ens encanta i ens retorna a la infància!

 

Octubre 24, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.