932 041 041

10 raons per enyorar l'hivern a La Molina

La Molina és una de les estacions preferides dels amants de l'esport i la activitat física, per la qual cosa, des de l’últim dia de la temporada d’hivern molts esperen amb ganes el primer floc de neu, i es que la neu és tan divertida!

No només ens ofereix l’oportunitat d’esquiar i realitzar la pràctica del snowboard, si no que podem passar una molt bona estona amb ella realitzant diverses activitats i gaudint de diversos plaers. Us deixem el nostre llistat preferit!

1. Esquiar, esquiar i esquiar!

 

 

 

D’acord, em dit que no tot és esquiar, però s’espera amb tantes ganes! La seva pràctica ens ofereix diversió i a la vegada, una manera de fer esport que no sempre podem gaudir.

 

2. Gaudir d’un café o xocolata calents després d’un dia d’esbarjo.

 

 

No hi ha cosa que es gaudeixi més que una beguda calenta en un dia de neu, oi? Descansar una mica observant el preciós paisatge nevat i degustar alguna cosa dolça i que ens faci entrar en calor!

 

3. Jugar amb la neu.

 

 

Algunes tradicions hivernals són donar vida a un ninot de neu o fer lluites de boles de neu.Si teniu petits a casa sens dubte que sabeu com els hi agrada jugar en aquest temps!

 

4. Sortir de la rutina

 

 

I a què ens referim amb això? A l’hivern podem pujar-nos en transports com els trineus, les motos de neu o els trapitjaneus fins al Niu de l'Áliga o realitzar passejades amb raquetes.

 

5. L’après ski: oci les tardes aprop de les estacions d’esquí

 

 

 

Ens agrada esquiar, però un cop tanquen les pistes la diversió no s’acaba. Hi ha alternatives per a tots els públics; una sessió d’spa amb la parella, una tarda de botigues i compres de records i artesania local de les comarques de muntaya, rutes gastronòmiques, descoberta en família dels museus etnogràfics de l’entorn o gaudir de l’oci nocturn amb els amics…perquè un cap de setmana d’esquí és molt més que lliscar per les pistes.

 

6. L’olor de la llenya cremant a les llars de foc mentre passegem abrigats pels pobles de les valls

 

 

Què més plaent que passejar tapats fins els nas i orelles ben abrigats pels pobles muntanyencs i olorar el fum de les xemeneies cremant llenya a les llars quan el fred ens talla la cara.

 

7. Gaudir de la natura en estat hivernal

 


 

Silenci, arbres despullats, els animals hivernant i el bosc i la muntanya en un estat de letargia ens transporten a un espai temps on res és urgent, res corre ni estressa. Una bona cura per cos i esperit a l’abast de tots els que us animeu a endisar-vos-hi.

 

8. Estrenar el nou material de la temporada o treure’l dels trasters

 

 

És hora de rescatar el material del fons de l’armari, treure-li la pols i encerar i fer cantells o bé de buscar quines seran les eines que farem servir per treure’n tot el suc a una temporada que s’acosta…farem servir els esquís “fat” per la neu pols o haurem de decantar-nos per unes bones fustes d’alpí amb cantells esmolats per tallar les autopistes de neu de les estacions? Cada cap de setmana i dia que pugem a pistes és una sorpresa…cal estar preparats.

 

9. El moment del “postureig” esquiador

 

 

La conversa de bar amb els amics; qui ha baixat més ràpid, qui ha fet el millor truc a la sessió i el repàs de les xarxes socials d’uns i altres on immortalitzem aquells moments de felicitat que tan ens omplen amb la cara vermella com un tomàquet i el cos rebentat després d’un llarg dia d’acció…

10. Bona nit, demà és diumenge i no hi ha vermut; s’esquia!

Aquella sensació després d’un dissabte intens i saber de que el diumenge toca tornar-hi, que s’ha de rendir i cal descansar el cos i ment per estar al 200% el dia següent per acabar-te tot el domini esquiable de l’estació que estàs visitant aquell cap de setmana; haver pujat tots els telecadires i baixat totes les pistes; haver tret aquell truc a l’snowpark que et va quedar pendent dissabte i que tenies quasi bé planxat,  pensar que demà estaràs a la cua de la cadira a les 8:45 esperant ser el primer.

 

BONUS. La intriga de si nevarà al dia següent

 

 

 

L’ànsia que vivim quan la previsió de la méteo apunta una nevada històrica i veiem que el cel està cobert, cauen els primers flocs i és hora d’anar a dormir. Què passarà? Nevarà o no ho farà al final?

 

I vosaltres, quantes ganes teniu de que arribi la temporada d'esquí?

Octubre 23, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.