932 041 041

10 bones raons per passar aquestes festes de Nadal a La Molina

Visitar la Molina al llarg de les festes de Nadal és sempre un plaer. A l’ambient propi de l’hivern, del fred i la neu, ara s’hi afegeix l’ambient propi d’aquestes dates tan senyalades en el calendari. En aquests dies l’ambient a pistes serà especial, hi ha més esquiadors que en altres dies de la temporada i l’ambient i esperit nadalenc s’acaben respirant en qualsevol racó de l’estació. A més, aquest any hi ha 10 motius que fan que viure aquestes festes a la Molina ho facin encara més especial. Els voleu saber?

Aquests són els 10 motius que fan de La Molina una destinació especialment adient per les festes de Nadal.

 

 

Serà el 25 de desembre a partir de les 11 h del matí. El Pare Noel esquiarà per Pista Llarga i saludarà tots els nens i nenes que siguin per allà, es deixarà fotografiar, animarà les famílies a calçar-se uns esquís i regalarà somriures i caramels. Recordar-vos també que el dia de Nadal l’horari serà de 9.00 a 13.00 hores i hi haurà tarifa reduïda.

 

 

 

Nadal a la Molina també és sinònim de competició. Els dies 27 i 28 de desembre s’organitza el Memorial Albert Pardo, cursa FIS amb proves d’eslàlom masculines i femenines en tres categories: sènior, juvenil i juvenil II. Aquests dies la neu presenta molt bones condicions, gràcies al fred intens, així que la competició posarà a prova la tècnica dels corredors en pista. Espectacle assegurat.

 

 

 

Cada any l’1 de gener arriba a La Molina la cursa més antiga d’Europa per a nens de 0 a 6 anys. És una cursa popular que se celebra des de 1950 a Pista Llarga, en un ambient familiar, festiu i esportiu. El descens infantil és un clàssic que no pot deixar escapar cap família esquiadora amb nens petits a casa.

Com no podia ser d’altra manera el 5 de gener s’espera l’arribada SSMM Reis d’Orient a Pista Llarga de La Molina. Els acompanya la mítica baixada infantil de torxes per les pistes Estadi i Quatre Camins. Hi ha xocolatada amb coca i entrega de regals, però a més aquest any es presentarà el programa de les diferents celebracions que formaran part dels actes commemoratius del 75è aniversari de La Molina.

 

 

 

Aquesta és una temporada especial per La Molina, ja que l’estació compleix el 75 aniversari de la instal·lació del primer giny mecànic. Per tant és una temporada que es viu amb un ambient especial i les connotacions històriques es deixen veure a cada racó de l’estació. Us imagineu quines sensacions esquiar per una estació amb un pes històric així?

 

 

 

Voleu  experimentar  un  sopar  d’ambient  nadalenc realment diferent? Es tracta d’una activitat après-ski molt especial i això és el que ens proposen al refugi de Costa Rasa, a 2100 m. La pujada al restaurant es fa amb trepitjaneus adaptada i, si es vol, després del sopar es pot baixar esquiant.

 

 

 

Us sedueix la idea d’un sopar amb una posta de sol espectacular i panoràmica al Niu de l’Àliga? També és una de les propostes après-ski que aquests dies es po- den fer a la Molina. S’accedeix al refugi del Niu com- binant el telecabina i una trepitjaneus. Mentre s’espera el sopar gaudim de la posta de sol i una panoràmica gairebé aèria sobre el Pedraforca i la serra del Cadí. L’experiència,  si  volem,  la  podem  acabar amb  una baixada esquiant o repetint la combinació de trepitjaneus i telecabina.

  • Circuit de SnowKarts de Font Canaleta.

 

 

L’snowkart és un kart equipat amb pneumàtics espe- cials preparats per poder conduir sobre la neu. Sota els històrics trampolins de salts d’esquí de Font Cana- leta s’ha preparat un circuit en el qual podrem posar a prova la nostra conducció sobre gel i neu.

 

 

Una de les activitats après-ski que poden resultar més interessants en aquestes festes de Nadal passa per Alp, sobretot si tenim nens. Aquests dies a la Cerdanya po- drem gaudir d’un dels parcs infantils més destacats, el Parc de Nadal d’Alp, que s’organitza del 26 al 30 de desembre.

 

  • Pel parc de Nadal de Puigcerdà.

 

 

 

Si la vostra presència a la Molina amb nens va més enllà de cap d’any, tranquils, també hi ha oferta après-ski passat cap d’any. Dels dies 2 al 6 de gener a Puigcerdà s’hi celebra el Parc de Nadal. La Molina hi col·labora un any més, amb un estand carregat de sorpreses, re- gals i sortejos. L’horari d’obertura del parc serà a les tardes de 16:00 h a 20:30 hores i el preu de l’entrada serà de 4 euros.

 

Doncs bé, ja coneixeu 10 propostes que potser us seduiran encara una mica més per venir a passar un dia o més a la Molina, una destinació carregada d’activitats i no només esquí en aquests dies tan senyalats en el calendari. A la neu, l’esquí, les competicions i activitats  pròpies  del Nadal  o  gastronomia  s’hi  po- den afegir encara més al·licients, com ara els paisatges blancs que el Pirineu ens regala aquests dies, l’ambientació nadalenca dels carrers de Puigcerdà o l’esperit nadalenc que es respira en cadascun dels pobles de la Cerdanya. Us hi animeu?

 

Desembre 25, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.